Imagine rară cu fiica lui Diane Kruger și Norman Reedus

Diana Kruger și Norman Reedus formează unul dintre cele mai discrete cupluri de vedete de la Hollywood, ei reușind să își păstreze relația cât mai departe de ochii curioșilor.

Imagine rară cu fiica lui Diane Kruger și Norman Reedus

Norman Reedus a reușit să își surprindă fanii care îl urmăresc pe Instagram cu o postare prin care i-a urat La Mulți Ani iubitei lui, actrița Diane Kruger. Mai mult, în seria de imagini se pot observa și mâinile fiicei pe care cei doi o au împreună, micuța jucându-se cu părul mamei sale.

În imagini actorul în vârstă de 50 de ani din serialul de succes Walking Dead a inclus o fotografie de cuplu, cu ei doi luând masa la un restaurant, dar și o altă fotografie cu ei stând îmbrățișați pe plajă.

View this post on Instagram

Happy birthday angel

A post shared by norman reedus (@bigbaldhead) on

La Mulți Ani, înger, scrie simplu în descrierea imaginilor. Kruger, care a împlinit 43 de ani, a comentat la postarea lui Reedus, scriind: Te iubesc pe tine și pe micuța Etiquette cel mai mult. Un fan a întrebat-o pe actriță dacă Etiquette este numele fetiței care a venit pe lume în luna noiembrie a anului trecut, iar actrița a răspuns, negând acest lucru.

Reedus a mai împărtășit o fotografie cu fiica lor cu ocazia Crăciunlui, iar în luna mai a acestui an actrița a fost cea care a postat pe Instagram o superbă imagine în care apare alături de fiica ei, pentru a marca astfel sărbătoarea internațională cunoscută sub numele de Ziua Mamei.

Citește și:
Miley Cyrus vorbește despre căsnicia modernă pe care o are cu Liam Hemsworth și decizia de a nu avea copii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people