Kim Kardashian vorbește pentru prima dată despre sănătatea mintală a soțului ei, Kanye West

Kim Kardashian cere compasiune și înțelegere pentru comportamentul pe care soțul ei, Kanye West, l-a avut în ultima vreme.

Kim Kardashian vorbește pentru prima dată despre sănătatea mintală a soțului ei, Kanye West

Familia lui Kanye West, care a fost în trecut diagnosticat cu tulburare bipolară, este îngrijorată din cauza comportamentului extrem de ciudat și imprevizibilal pe care acesta l-a avut în ultima vreme. Cântărețul și-a surprins următorii de pe Twitter după ce a anunțat că va candida la președinția Statelor Unite, iar postările controversate au continuat. Kanye West a susținut chiar că încearcă să divorțeze de Kim Kardashian de un an, că aceasta a vrut la un moment dat să-l închidă într-un spital și că nu au luat în considerare să păstreze primul lor copil. 

Pentru prima dată de la acest șir de tweet-uri, Kim Kardashian a vorbit pe Instagram Stories despre situația dramatică în care se află soțul ei.

„Cei care îi sunt apropiați lui Kanye știu ce simte și înțeleg că uneori cuvintele sale nu se aliniază cu intențiile lui”, a scris Kim Kardashian. Aceasta a adăugat: „Cine înțelege bolile mintale sau comportamentul compulsiv știe că familia nu are nicio putere pentru a face ceva, mai puțin în cazul în care acel membru al familiei este minor.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Yahoo Southeast Asia (@yahoosg) pe

Legislația din Statele Unite spune că un individ trebuie să reprezinte un pericol pentru el sau pentru ceilalți pentru a putea fi reținut pentru evaluare, care nu durează în general mai mult de 72 de ore. Kanye West a acceptat de bunăvoie în 2016 să fie internat într-un spital psihiatric după un episod compulsiv similar cu cel de acum.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Kim Kardashian a mai spus: „Înțeleg că acum Kanye este criticat pentru că este o persoană publică, iar acțiunile sale pot stârni reacții vehemente. Este o persoană genială, dar complicată, care pe lângă presiunea de a fi un artist și un om de culoare, care a suferit și pierderea dureroasă a mamei lui și trebuie să gestioneze presiunea și izolarea cauzată de tulburarea bipolară.”

Citește și:
Monica Bellucci, apariție fermecătoare la Festivalul de Film din Taormina

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video