Kate Middleton și Prințul William se bucură din plin de vizita în Irlanda

Kate Middleton și Prințul William se află în vizita oficială în Irlanda, cei doi simțindu-se foarte bine la unul dintre evenimentele la care au participat.

Kate Middleton și Prințul William se bucură din plin de vizita în Irlanda

Kate Middleton și Prințul William au ajuns în Dublin marți și, după o zi în care au participat la mai multe întâlniri, aceștia au ajuns la Guinness Storehouse’s Gravity Bar, unde au participat la o recepție organizată de Robin Barnett, ambasadorul Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Ducesa de Cambridge a impresionat cu apariția sa, aceasta purtând o rochie verde smarald The Vampire’s Wife, brand-ul soției lui Nick Cave, Susie și pantofi negri Manolo Blahnik. Gesturile de afecțiune au fost prezente de data aceasta, Kate atingând brațul lui William în timp ce pozau în fața semnului Guinness.

În cadrul evenimentului, Kate și William au fost văzuți vorbind cu Liam Cunningham, actorul din Game of Thrones. Aceștia s-au distrat cu siguranță la eveniment, Ducesa de Cambridge fiind surprinsă încercând renumita bere. Prințul William a amuzat mulțimea prezentă la eveniment făcând și o glumă despre Regina Elisabeta a II-a și vizita făcută de aceasta în urmă cu 10 ani.
Venind în Guinness Storehouse, noi refacem pașii bunicii mele, careia i-a fost arătat cum se toarnă o halbă de bere perfectă în 2011. Doamnelor și domnilor, lasați-mă să vă spun că nu se întâmplă des să o urmez pe Regină într-un pub! Abia aștept să testez singur teoria potrivit căreia Guinness are un gust și mai bun în Irlanda decât peste hotare!„, a spus Ducele de Cambridge.

Următoarele zile vor fi cu siguranță aglomerate pentru Kate și William. După vizita de trei zile din Irlanda, cei doi se vor întoarce în Londra, unde vor participa alături de Meghan Markle și Prințul Harry la slujba organizată în onoarea Commonwealth la Westminster Abbey.

Citește și:
Kate Middleton arată fabulos îmbrăcată în haine sport, iar aceste imagini te vor convinge să faci și tu mai multă mișcare

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people