Kate Middleton, apariție inedită în preajma sărbătorilor de iarnă

Kate Middleton ne invită să luăm parte la un eveniment special, organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Kate Middleton, apariție inedită în preajma sărbătorilor de iarnă

Chiar dacă mai sunt două săptămâni până la Crăciun, Kate Middleton este pregătită pentru sărbătorile de iarnă. Prințesa de Wales a apărut în promo-ul de prezentare al concertului de colinde sponsorizat de Fundația Regală într-o rochie roșie festivă și i-a invitat pe fanii familiei regale să urmărească spectacolul Royal Carols: Together at Christmas.

„Fiți alături de noi în Ajunul Crăciunului pentru o slujbă foarte specială la Westminster Abbey, plină de colinde festive și spectacole frumoase”, a spus Kate în promo-ul care va fi difuzat duminică seară.

La concertul de la Westminster Abbey de pe 15 decembrie vor participa și Prințul William, precum și Regele Charles al III-lea și Regina Camilla. De asemenea, la evenimentul organizat de Kate vor mai lua parte și angajații organizațiilor caritabile, personalul militar, precum și lucrătorii din prima linie pentru a „celebra bucuria pe care o poate aduce conexiunea umană”, a precizat Palatul Buckingham într-un comunicat.

„Slujba de colinde din acest an este dedicată Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a și valorilor de care Majestatea Sa a dat dovadă de-a lungul vieții, inclusiv datoria, empatia, credința, serviciul, bunătatea, compasiunea și sprijinul pentru ceilalți.”, se mai arată în comunicat.

În urmă cu o lună, Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, i-a adus un omagiu emoționant Reginei Elisabeta a II-a cu ocazia evenimentelor organizate de Remembrance Day. Prințesa de Wales a ales să poarte aceleași bijuterii pe care le-a purtat la înmormântarea Reginei din luna septembrie.

Regina Elisabeta a II-a a purtat colierul în timpul unui banchet de stat în Bangladesh în 1983, iar cerceii cu perle din Bahrain au fost un cadou pentru nunta ei cu prințul Philip în 1947. Cerceii au fost confecționați dintr-o cochilie care conținea șapte perle dăruite reginei de către conducătorul Bahrainului pentru nunta ei din 1947, potrivit Her Majesty’s Jewel Vault. Aceștia includ un diamant rotund mare, un diamant mai mic sub el, iar de acolo atârnă alte trei diamante în formă de baghetă, care susțin perlele.

Deoarece colierul este, de asemenea, realizat din perle, cele două piese se potrivesc frumos și au fost purtate împreună de către Kate de mai multe ori. Pe lângă evenimentele de la Remembrance Day, Prințesa de Wales a purtat ambele bijuterii la înmormântarea Prințului Philip în 2021 și doar cerceii în timpul Jubileului de platină al Reginei din iunie.

Citește și:
Regele Charles și Regina Camilla au făcut publică o felicitare de Crăciun specială

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people