Jay-Z a încercat să o împiedice pe Blue Ivy să liciteze 19.000 de dolari pentru o piesă de artă, iar momentul a devenit viral

Blue Ivy știe cum să fie mereu în centrul atenției și de data asta nu este vorba doar de ținuta ei, ci și despre modul în care Jay-Z a încercat să o împiedice să liciteze pentru o operă de artă.

Jay-Z a încercat să o împiedice pe Blue Ivy să liciteze 19.000 de dolari pentru o piesă de artă, iar momentul a devenit viral

Blue Ivy a început să își însoțească părinții la o mulțime evenimente. De la Premiile Grammy, când Beyonce a avut grijă de snacksurile fiicei sale, până la evenimentul din acest weekend, Blue Ivy este în centrul atenției.

A post shared by Beylite (@beylite) on


Deși ținuta ei asortată perfect cu cea purtată de a lui Beyonce a atras atenția tuturor, nu acesta a fost motivul principal pentru care imaginile cu fiica cea mare a faimosului cuplu au devenit virale.

A post shared by Beylite (@beylite) on

Familia Carter a participat sâmbătă seara la evenimentul Wearable Art Gala în Los Angeles. Blue Ivy și Beyonce au avut din nou ținute aurii, asortate. Dincolo de prezența impunătoare, Blue Ivy s-a făcut remarcată și la licitație, când pur și simplu și-a ignorat tatăl.

Jay-Z a încercat să o împiedice pe Blue Ivy să liciteze 19.000 de dolari pentru o operă de artă, însă el nu a avut deloc succes. Momentul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale. Din fericire, contul familiei Carter nu a avut de suferit foarte mult, deoarece Blue Ivy a pierdut în fața lui Tyler Perry, însă a licitat pentru alt obiect de 10.000 de dolari.

Citește și:
Jay Z si Beyonce au ramas impreuna pentru fiica lor, Blue Ivy

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people