Imaginile care confirmă că JLo și Ben Affleck sunt împreună din nou

Zvonurile că JLo și Ben Affleck sunt împreună din nou, la 17 ani de la despărțirea lor din 2004, s-au adeverit acum, odată cu primele imagini care îi înfățișează în ipostaze foarte apropiate.

JLo și Ben Affleck sunt împreună din nou, confirmă imaginile cu cei doi, apărute după aproape două luni de speculații despre aceștia și noul lor statut. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze romantice în vreme ce ieșeau să ia masa, luni seara, ținându-se afectuos în brațe la intrarea în restaurantul lui Wolfgang Puck la hotelul Pendry din West Hollywood. În cele din urmă, cei doi au renunțat la gesturile atât de evidente, dar au intrat în restaurant ținându-se de mână.

Veștile că JLo și Ben Affleck sunt împreună din nou vin la 17 ani de la despărțirea oficială a cuplului, când relația lor, botezată de presă cu apelativul Bennifer, a fost una dintre cele mai mediatizate de la începutul erei Internetului. Se pare că chiar presiunea din partea presei, care le-a urmărit fiecare mișcare, a condus în cele din urmă la despărțirea celor doi, care și-au anulat nunta cu doar câteva zile înainte ca aceasta să aibă loc și care și-au anunțat despărțirea câteva luni mai târziu.

JLo și Ben Affleck sunt împreună din nou, după ce, vreme de aproape două luni, chiar după despărțirea lui Jennifer Lopez de Alex Rodriguez, cei doi au început să se vadă, petrecând timp împreună atât în Los Angeles, cât și în Miami, acolo unde Lopez a lucrat la un proiect, și în Montana, acolo unde Affleck deține o casă de vacanță pe care o împărțea cu fosta sa soție, actrița Jennifer Garner. Affleck a fost cel mai recent într-o relație cu mult mai tânăra actriță Ana de Armas.

Pe parcursul ultimelor luni, fiecare mișcarea a lui Lopez a fost supravegheată atent de media, aceștia raportând și despre întâlnirile sale cu fostul soț, Marc Anthony, alături de care artista are doi copii, Max și Emme.

Citește și:
Lumea muzicii are un nou power couple: A$AP Rocky a confirmat relația cu Rihanna

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people