Idris Elba a fost DJ la nunta regală a Prințului Harry cu Meghan Markle

Idris Elba ne-a uimit ieri după ce a dezvăluit că a fost DJ la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, din luna mai a anului trecut.

Idris Elba a fost DJ la nunta regală a Prințului Harry cu Meghan Markle

Idris Elba, desemnat de People „cel mai sexy bărbat în viață”, nu este doar un actor excepțional, ci și un DJ priceput. De fapt, face cu atât de multă pasiune acest hobby încât a fost rugat de Prințul Harry să pună muzică la recepția organizată după nunta regală. Idris a fost invitat la The Ellen DeGeneres Show, emisiune în cadrul căreia actorul și-a amintit ocazia specială și momentul în care Harry l-a întrebat dacă poate fi DJ la recepție.

„Harry a venit la câteva petreceri unde am fost DJ. Și mi-a spus: „Hei, omule, ce faci în ziua asta (ziua nunții)? Vrei să fii DJ la nunta mea?” Iar eu l-am întrebat: „Este cumva o glumă? Glumești?”. În mod evident, Harry nu a glumit deloc, iar Idris a fost prezent la nunta lui atât ca invitat, cât și ca DJ.

Idris Elba și Prințul Harry s-au cunoscut prin intermediul organizației Prințului Charles, The Prince’s Trust, care, potrivit afirmațiilor lui, l-a ajutat în cariera de actor. Încă de atunci, Idris se implică în acțiunile caritabile realizate de fundație, luând parte la proiecte alături de Prințul William și Kate Middleton.

Citește și:
Bradley Cooper a primit un sfat de la această celebritate înainte să urce pe scena de la Premiile Oscar

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people