Fiul adolescent al regretatului Philip Seymour Hoffman își face debutul în actorie

Cooper Hoffman va juca alături de Bradley Cooper în cel mai recent film regizat de Paul Thomas Anderson.

Fiul adolescent al regretatului Philip Seymour Hoffman își face debutul în actorie

Cooper, fiul regretatului actor Philip Seymour Hoffman, decedat în urmă cu șase ani, pare că vrea să calce pe urmele tatălui său și să încerce actoria. În vârstă de 17 ani, Cooper Hoffman va juca într-un nou film regizat de Paul Thomas Anderson a cărui acțiune are loc în San Francisco în anii ’70.

Cooper Hoffman va juca alături de Bradley Cooper și de cântăreața Alana Haim, care își face și ea debutul în actorie cu această ocazie. Distribuirea acestuia în film este cu atât mai emoționantă cu cât Paul Thomas Anderson a avut o relație profesională extrem de îndelungată cu Philip Seymour Hoffman. Actorul premiat cu Oscar a jucat în filmul de debut al lui Anderson, Hard Eight, după care a mai apărut în încă patru filme de-ale lui: Boogie Nights, Punch Drunk Love, Magnolia și The Master.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARTFUL LIVING (@artfullivingart) on

Philip Seymour Hoffman, unul dintre cei mai apreciați actori ai generației sale, a decedat pe 4 februarie 2016. Acesta a fost găsit mort în apartamentul său din New York cu un ac de seringă în braț. Cauza morții a fost o supradoză accidentală de droguri.

Actorul a jucat în peste 50 de filme, atât filme independente, cât și blockbuster-uri. A fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul scriitorului Truman Capote din filmul Capote, în 2006, şi a mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria Cel mai bun actor în rol secundar pentru prestaţiile sale din filmele Charlie Wilsons War (2007), Doubt (2008) şi The Master (2012). În afară de Premiul Oscar, Philip Seymour Hofman mai fusese recompensat cu un Glob de Aur (unde a mai fost nominalizat de trei ori), un premiu BAFTA (alături de alte patru nominalizări) şi a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy.

Citește și:
La 83 de ani, Jane Fonda vorbește onest despre viața sa sexuală și vibratoarele pe care le primește cadou

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people