Festivalul de la Cannes: stil de Hollywood versus șic franțuzesc

La Festivalul de la Cannes au descins greii Hollywood-ului, odată cu premiera The French Dispatch, iar vedetele din Franța au continuat defilarea ținutelor șic.

Festivalul de la Cannes 2021 își continuă neabătut traseul, fără incidente majore (deși o actriță a fost jefuită de bijuterii), iar vedetele de la Hollywood au luat cu asalt covorul roșu al Palatului, odată cu premiera celui mai recent film al lui Wes Anderson, The French Dispatch. Regizorul cunoscut pentru peliculele pentru care utilizează ansambluri mari de actori și-a reunit preferații în cel mai recent film, iar o parte dintre aceștia au fost prezenți la premiera de la Cannes: Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Timothée Chalamet, Bill Murray și Owen Wilson au venit, toți, să susțină filmul.

Cu asemenea distribuție descinsă pe croazetă, nu aveau cum să lipsească ținutele notabile – printre preferatele noastre din toate timpurile, Tilda Swinton a strălucit, din nou, într-o ținută semnată de Haider Ackermann – actrița este o fană a creatorului; iar Timothée Chalamet, unul dintre starurile masculine care beneficiază de multă îndrăzneală vestimentară, a defilat într-un costum strălucitor semnat Tom Ford.

Interesantă a fost și apariția Georginei Chapman, fosta soție a lui Harvey Weinstein, la Festivalul de la Cannes. Aceasta a apărut la brațul partenerului său, Adrien Brody, purtând o rochie Marchesa, brand-ul ei care a căpătat o reputație extrem de proastă odată ce s-a aflat că fostul său soț le obliga pe actrițele care lucrau în producțiile sale să poarte hainele făcute de soția lui. Probabil că apariția lui Chapman, care a negat că ar fi știut vreodată de infracțiunile lui Weinstein, este și o încercare a acesteia de a-și revitaliza brand-ul, dar rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla.

O apariție notabilă la Festivalul de la Cannes a avut și cuplul de actori francezi format din Laetitia Casta (într-o little black dress de la Yves Saint Laurent) și Louis Garrel, adevărată întruchipare a șicului franțuzesc pe covorul roșu.

La premierele zilei de la Festivalul de la Cannes au mai defilat și fiice ale unor actori celebri, aflate la primele lor roluri: Iris Law, fiica lui Jude Law, care a făcut senzație recent cu o tunsoare extrem de scurtă, a ales o rochie diafană de la Dior, în vreme ce Dylan Penn, fiica lui Sean Penn, a ales o rochie Balmain.

Firește că nu au lipsit nici modelele – Anna Cleveland a fost fabuloasă într-o rochie aurie semnată Alberta Ferretti, în vreme ce Natasha Poly a purtat o rochie Valentino Couture la Festivalul de la Cannes.

Citește și:
Weekend la Cannes: apariții spectaculoase pentru vedete de mare calibru

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people