Fergie și fiul ei în vârstă de 6 ani se alătură mișcării Black Lives Matter

Fergie a împărtășit pe rețelele sale de socializare un video în care protestează alături de fiul ei, Axl, în vârstă de 6 ani.

Fergie și fiul ei în vârstă de 6 ani se alătură mișcării Black Lives Matter

Protestele Black Lives Matter, ca urmare a morții violente a lui George Floyd, au determinat mai multe vedete să își folosească vizibilitatea și să vorbească deschis despre rasism și nedreptățile cu care se confruntă persoanele de culoare.

Așa cum este și cazul cântăreței Fergie, care a publicat pe contul personal de Instagram un video în care protestează alături de fiul ei, Axl, în vârstă de 6 ani. În acel video de câteva minute, atât Fergie, cât și băiețelul ei, țin în mână câte o pancartă cu mesajele „racism must stop” și „I love black people.” Amândoi poartă măști de protecție și sunt alături de alte persoane care susțin mișcarea Black Lives Matter. 

La descrierea acestui video, Fergie a scris: „Totul începe de acasă. #BLM.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

It starts at home ♥️♥️ #BLM

O postare distribuită de Fergie (@fergie) pe

În urmă cu o săptămână, Fergie a postat pe Instagram un video cu protestele care au loc peste tot în lume. „Mulțumesc tuturor protestatarilor care au ieșit din casă în timpul unei pandemii globale, care s-au reunit alături de comunitățile lor și luptă împotriva nedreptății rasiale. Devotamentul meu necondiționat este alături de voi și de întreaga mișcare #BlackLivesMatter. Să continuăm să facem progrese, astfel încât copiii acestei țări să nu fie nevoiți să trăiască în frică”, a scris Fergie pe Instagram.

Fergie nu este singura vedetă care s-a arătat revoltată de moartea lui George Floyd. Și Beyonce, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Naomi Campbell și Rihanna au vorbit despre această nedreptate. Alte celebrități precum Halsey, Camila Cabello, Shawn Mendes, Paris Jackson, Emily Ratajkowski, Cole Sprouse și Sophie Turner au participat la proteste.

Citește și:
Celebrități din întreaga lume se implică în lupta împotriva rasismului și apar într-un video special

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people