De ce fanii Iuliei Vântur cred că aceasta și Salman Khan s-ar fi despărțit. Ce gest a făcut artista

Fanii Iuliei Vântur cred că aceasta și Salman Khan s-ar fi despărțit după ce au urmărit cu atenție activitatea ei din social media.

De ce fanii Iuliei Vântur cred că aceasta și Salman Khan s-ar fi despărțit. Ce gest a făcut artista

Iulia Vântur s-a bucurat în România de o carieră în plină ascensiune, având în vedere succesul emisiunii „Dansez pentru tine”, pe care a prezentat-o alături de Ștefan Bănică. Fosta prezentatoare TV a părăsit România în 2012 și locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. 

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au fost mereu rezervați în ceea ce privește declarațiile privind viața lor personală. Artista a petrecut o bună perioadă de timp în România, departe de India și partenerul său, iar fanii i-au urmărit cu mare atenție fiecare apariție, atât pe social media, cât și în presă sau la posturile de televiziune.

Fanii care o urmăresc pe social media au fost destul de surprinși să vadă că artista apreciază în ultima vreme mai multe postări care conțin citate motivaționale despre despărțire.

„Poate că nu mai e momentul să te gândești la iubire, ci să te gândești la tine. Poate că acesta este momentul în care ești provocat să fii propriul tău salvator. Să fii propriul tău loc sigur. Poate că în acest moment ți se reamintește că oamenii care au plecat nu au făcut decât să te conducă înapoi la tine însuți, nu au făcut decât să te conducă aici. Iar aici ești în regulă cu tine, te reconstruiești, te adaptezi, te repari și îți recuperezi toate bucățile cu care i-ai lăsat să plece. Același tip de iubire pe care ai oferit-o întotdeauna celorlalți. Aici nu-ți grăbești inima, nu depinzi de o altă ființă umană pentru a o repara. În schimb, aici faci asta de unul singur, te vindeci.”, este mesajul pe care Iulia Vântur l-a apreciat pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Cel mai probabil, supozițiile fanilor nu sunt adevărate, mai ales că Iulia Vântur a postat pe social media în urmă cu puțin timp câteva imagini și clipuri de la revenirea ei în Mumbai, India.

De ce Iulia Vântur și Salman Khan nu s-au căsătorit deși formează un cuplu de 10 ani

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc de zece ani o poveste de dragoste. Fosta prezentatoare și celebrul star de la Bollywood au păstrat discreția cu privire de relația lor. Fanii celor doi se întreabă când anume se vor căsători, însă, se pare că Iulia Vântur și Salman Khan nu își fac planuri pentru a face acest pas. Iulia Vântur dezvăluit într-un interviu pentru Bollywood Hungama faptul că nu consideră că este atât de importantă căsătoria, ci mai degrabă să fie fericită alături de partenerul său și să petreacă timp alături de el. 

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: „Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită?” A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a declarat Iulia Vântur. 

În ceea ce îl privește pe Salman Khan, acesta a făcut declarații surprinzătoare despre căsătorie. 

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da”, a declarat actorul în cadrul unui interviu pentru Bombay Times.

De asemenea, nu este pentru prima dată când Iulia Vântur vorbește despre căsătorie. În trecut, fosta prezentatoare TV mărturisea că nu are planuri de căsătorie, dar că își dorește să devină mamă. 

„Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, povestea Iulia Vântur în 2019 într-un interviu pentru emisiunea „Vorbește Lumea.”

Citește și:
Alexandru Pițurcă, declarații despre zvonurile conform cărora s-ar fi despărțit de Cristina Ich

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people