Dancing on Ice: care sunt vedetele vehiculate ca participante

Formatul internațional de mare succes Dancing on Ice: Vis în doi va fi difuzat din primăvară de postul de televiziune Antena 1. La ce să ne așteptăm?

Dancing on Ice: care sunt vedetele vehiculate ca participante

Dancing on Ice: Vis în doi – acesta este numele celei mai noi producții de la Antena 1, un format internațional ambițios, care a fost lansat în anul 2006 și care a avut un succes imens în țări precum Marea Britanie, Chile sau Italia. Show-ul se va lansa în primăvară și au început deja speculațiile în legătură cu cele nouă vedete care vor participa la primul sezon al emisiunii, alături de parteneri profesioniști, dar și privind persoanele care vor face parte din juriu.

Nu doar concurenții și membrii juriului sunt încă un mister, dar cele mai intense speculații privind show-ul Dancing on Ice îi privesc pe prezentatori, și asta pentru că publicația Click! a aflat că Andreea Marin și Ștefan Bănică ar negocia pentru prezentarea formatului, lucru care ar fi, cu siguranță, o surpriză uriașă pentru toată lumea. Recent, Marin declara ironic că în teorie nu are ceva împotriva unei colaborări cu fostul său soț, dar că e mai bine ca unele teorii să nu fie puse în practică.

În ceea ce îi privește pe concurenții Dancing on Ice, Fanatik.ro a anunțat câteva vedete care ar fi semnat deja pentru participare, printre ele numărându-se cântăreața Ruby, dansatoarea Flavia Mihășan, motociclistul Cătălin Cazacu și chef-ul Nicolai Tand, care ar fi început deja antrenamentele, alături de coregrafii Cocuța și Bogdan Boantă, care conduc trupa de balet de la Antena 1.

Nu ar fi de mirare să o vedem pe Ruby la Dancing on Ice, dat fiind că aceasta a participat și la Dansez pentru tine, show-ul Pro TV, cât despre Flavia Mihășan, e clar că participarea sa ar fi previzibilă. Mihășan, însă, a infirmat zvonul, pentru Click!.

Dancing on Ice: Vis în doi va fi produs de Mona Segall, iar din juriu se pare că vor face parte soții Mihai și Elwira Petre, care au câștigat cel mai recent sezon din Asia Express.

Citește și:
Prințesa Charlene Grimaldi sărbătorește împlinirea a 44 de ani departe de casă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people