Cum și-a sărbătorit Meghan Markle ziua de naștere

Meghan Markle și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie în locuința sa din Los Angeles.

Cum și-a sărbătorit Meghan Markle ziua de naștere

Pe 4 august, Meghan Markle a împlinit 39 de ani. Cu această ocazie, Prințul Harry a organizat o petrecere restrânsă pentru soția sa, în locuința lor din Los Angeles. Deși în urmă cu câteva zile, au apărut mai multe zvonuri conform cărora Meghan urma să își sărbătorească ziua de naștere în Montecito,  împreună cu un grup de prieteni apropiați, se pare că Ducesa de Sussex a preferat o petrecere extrem de intimă. Potrivit unei surse citate de US Weekly, Meghan și-a petrecut ziua într-un cadru restrâns, alături de mama sa, Doria Ragland, Prințul Harry, și fiul acestora în vârstă de 14 luni, Archie.

„Și-au petrecut întreaga zi în familie, iar seara, Doria a avut grijă de Archie pentru ca Meghan și Harry să se bucure de puțin timp împreună. Harry a gătit pentru Meghan o cină cu trei feluri, iar Doria l-a ajutat cu pregătirile. Deși a devenit un bucătar mai bun de când s-a căsătorit cu Meghan, încă mai are multe de învățat”, a declarat sursa.

Harry și-a dorit să îi ofere soției sale o zi de naștere de neuitat, așa că și cadoul a fost unul pe măsură. „A vrut să îi ofere un cadou personal, așa că a surprins-o pe Meghan cu un colier pe care chiar el l-a confecționat”, a mărturisit sursa apropiată cuplului pentru US Weekly. În plus, acesta „a înrămat și o fotografie cu ei, pe care chiar el a făcut-o”.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Meghan și-a dorit ca anul acesta să aibă parte de o petrecere restrânsă, doar alături de familie. Însă, se pare că anul viitor, cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, Ducesa de Sussex va organiza o petrecere mare și spectaculoasă cu toți prietenii ei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Chiar dacă familia regală nu i-a fost alături, membrii acesteia au felicitat-o printr-o postare pe Instagram.

„Îi urăm Ducesei de Sussex la mulți ani!”. A fost mesajul acestora, însoțit de o fotografie cu Meghan și Regina Elisabeta a II-a din 2018.

Citește și:
Numele neobișnuit pe care Printul Harry și Meghan Markle l-au ales pentru câinele lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video