Cum a fost la recepția organizată după nunta Prințesei Eugenie

Invitații la nunta Prințesei Eugenie au încălcat regula de a nu posta imagini de la petrecere, iar acum putem vedea cum s-a desfășurat recepția organizată după nuntă.

Cum a fost la recepția organizată după nunta Prințesei Eugenie

Deși au existat câteva reguli importante la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank, se pare că nu toți invitații le-au respectat. Vedetele prezente la ceremonie, dar și la recepția organizată după au postat imagini, printre ele numărându-se și una în care Prințesa Eugenie și soțul ei taie tortul de nuntă.

Vedetele au încălcat în mod evident protocolul, acestea postând imagini atât de la ceremonie, recepția de după nuntă, cât și de la petrecerea de a doua zi, care a avut ca tematică festivalurile.

Kate Moss s-a fotografiat cu fiica ei, Lila Moss, Naomi Campbell și Demi Moore, iar Liv Tyler a postat această imagine pe Instagram. Chloe Delevingne a postat și ea o imagine alături de sora ei, dezvăluind ținutele purtate de acestea la petrecere.

https://www.instagram.com/p/Bo2bQK0HWOr/?taken-by=misslivalittle

https://www.instagram.com/p/Bo59GefFYy_/?taken-by=cdelevingne

Soția lui Robbie Williams, Ayda Fields, a postat o imagine alături de soțul ei, arătând ținutele purtate la petrecere. Fiica lor, Theodora Rose, a fost una dintre domnișoarele de onoare și se pare că aceasta a întrebat-o pe Fergie (Sarah Ferguson) dacă ea este regina.

Alte imagini au fost postate de Irene Forte, Prințesa Maria-Olympia a Greciei și Cleopatra von Adelsheim von Ernest. Acestea au arătat celor care le urmăresc cum a arătat locul pentru petrecerea de a doua zi.

https://www.instagram.com/p/Bo4cQH0lipc/?taken-by=ireneforte

https://www.instagram.com/p/Bo2m2n-Arg8/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bo6EA3pHgqn/?taken-by=cleooettingen

Pentru această petrecere, Prințesa Eugenie se pare că a ales un look diferit, ea purtând o rochie mini albă și o jachetă roz pal, ținută creată de Sam Dougal.

View this post on Instagram

Princess Eugenie's third wedding outfit for her party today at Royal Lodge has been revealed, and it's by Gainsbourg, the brand who designed her dress for the Duke and Duchess of Sussex's wedding in May. The newlywed chose a white mini dress and silk crepe biker jacket in pale dusty pink emblazoned with 'Mrs Brooksbank'. It was a collaboration between designer Sam Dougal (a protogé of Alexander McQueen) and the Princess and her stylist Sarah Price. #royallyfergie #princesseugenie #princessofyork #princesseugenieofyork #princesseugeniewedding #royalwedding2018 #royalwedding #windsorwedding #princeandrew #princesscharlotte #princeharry #princes #king #queen #royalfashion #meghanmarkle #princessdiana #duchessofyork #duchessofsussex #duchessofcambridge #princewilliam #dukeofcambridge #dukeofyork #princessbeatrice #royalfamily #queenelizabeth #sarahferguson #duchesssarahofyork #fergie #follow

A post shared by Duchess Fergie of York (@royallyfergie) on

Judecând după imaginile postate de vedete, se pare că petrecerile organizate după nunta Prințesei Eugenie au fost memorabile!

Citește și:
Detaliul neașteptat din portretul oficial de la nunta Prințesei Eugenie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people