Detaliul neașteptat din portretul oficial de la nunta Prințesei Eugenie

Familia regală britanică a dat publicității ieri portretele oficiale de la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank.

Detaliul neașteptat din portretul oficial de la nunta Prințesei Eugenie

Cea de-a doua nuntă regală a anului 2018 a fost cu siguranță una memorabilă și întreaga lume a fost cu ochii pe familia regală britanică, pe ținutele purtate de mireasă, de Kate Middleton și Meghan Markle.

Familia regală britanică a dat publicității portretele oficiale de la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank, fotografiile fiind realizate de Alex Bramall, cel care a fotografiat-o pe Prințesa Eugenie în 2016, pentru o revistă glossy internațională.

Așa cum era și de așteptat, lumea a analizat în detaliu imaginile, dar fotografia de la recepția de după nuntă a fost cea mai discutată. Prințesa Eugenie a purtat de data aceasta o rochie realizată de Zac Posen, iar în păr a avut prinse mai multe broșe dăruite de Regină. Însă nu despre ținuta Prințesei Eugenie este vorba.

Internauții au descoperit pe fundalul imaginii un invitat.. neașteptat. Este vorba de o tânără care își face un selfie. Mai mult decât atât, există zvonuri potrivit cărora tânăra este Cressida Bonas, fosta iubită a Prințului Harry.

Prima persoană care a observat prezența neașteptată din portretul oficial de la nunta Prințesei Eugenie a fost reporterul regal Patricia Treble, care a postat imaginea pe Twitter.

Revista Hello! a fost cea care a anunțat că tânăra care își face un selfie ar fi Cressida Bonas.Nu toată lumea este convinsă deoarece ținuta pe care o poartă femeia din imagine nu corespunde cu cea purtată de Bonas la ceremonia de la biserică.

Însă trebuie menționant faptul că toți invitații și-au schimbat ținutele pentru recepția de seară, așa că este cu adevărat posibil ca tânăra să fie fosta iubită a Prințului Harry.

Citește și:
Nunta Prințesei Eugenie – toate imaginile pe care merită să le vezi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people