Cum arată acum Lucian Viziru. A renunțat la cariera în actorie și locuiește în Germania

Lucian Viziru a reușit să cucerească inimile multora cu rolurile sale din telenovelele românești, însă acesta a renunțat la cariera în actorie.

Cum arată acum Lucian Viziru. A renunțat la cariera în actorie și locuiește în Germania

Lucian Viziru, în vârstă de 43 de ani, a făcut parte din trupa „Gaz pe Foc”, a jucat în nenumărate telenovele românești, precum Lacrimi de iubire, Iubire ca în filme, Regina, în filmele Supraviețuitorul și Poker, iar în 2015 a participat și în show-ul Ferma Vedetelor de pe PRO TV.

Cu toate astea, Lucian Viziru, fratele lui Augustin Viziru, câștigătorul emisiunii Ferma. Orășeni vs Săteni, a renunțat la actorie. În urmă cu zece ani, s-a căsătorit cu Ema Daniela, cea care îi era iubită din liceu și au împreună un băiețel, pe nume Mihai. Au decis să plece în Germania la trei ani după ce s-au căsătorit. Lucian Viziru are cu totul și cu totul altă carieră față de cea de actor, acum fiind antrenor de tenis.

Publicată de Lucian Viziru pe Sâmbătă, 8 septembrie 2018

Într-un interviu de la începutul anului 2020 pentru PRO TV, Lucian Viziru mărturisea că nu intenționează să se întoarcă la viața pe care o avea înainte. „Nu, nu există nicio șansă și nici n-aș vrea să mă întorc la viața de dinainte. Acum sunt soț, tată și un om ceva mai responsabil și matur decât eram acum 15, 20 de ani.”

Cu toate astea, a spus că nu exclude ideea de a se întoarce în România. Lucian Viziru a dezvăluit și motivul pentru care a ales să o ia de la zero. „În România realizasem aproape tot ceea ce-mi dorisem, iar să joc în telenovele, în filme sau să cânt muzică Pop nu mai erau provocări pentru mine, iar mie îmi plac provocările. Și pentru că mi-era dor de tenis, am hotărât să încep o carieră în care să nu trebuiască să mai depind de nimeni altcineva decât de mine însumi și de ceea ce pot să fac eu pe teren, atât ca jucător, cât și ca antrenor”, a spus Lucian Viziru pentru sursa menționată.

Publicată de Lucian Viziru pe Miercuri, 15 martie 2017

De asemenea, el a mărturisit că îi este dor de timpul petrecut alături de trupa din care a făcut parte. „Mai fac karaoke cu fiul meu Mihai, cânt în mașină pe negative sau la petreceri private unde mă roagă prietenii să cânt. Au aflat cu toții ce făceam în România, deși nu prea îmi doream treaba asta. Cel mai dor îmi este de orele petrecute cu band-ul în sala de repetiții, dar mai frumos e la turnee de tenis”, a declarat Lucian Viziru pentru PRO TV.

Citește și:
Florin Ristei face primele declarații despre relația cu Naomi Hedman

Foto: PRO TV

Vezi şi mâncăruri tradițioanle pe care să le încerci când ești în Germania!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people