Cu ce problemă de sănătate se confruntă fiul Elenei Gheorghe: „O formă destul de severă”

Elena Gheorghe le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare cu ce problemă de sănătate se confruntă băiatul ei.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă fiul Elenei Gheorghe: "O formă destul de severă"

Elena Gheorghe le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare cu ce problemă de sănătate se confruntă băiatul ei, Nicholas, în vârstă de 10 ani. Este vorba despre o afecțiune cunoscută ca boală a copilăriei, mai exact vărsat de vânt.

Artista a dat mai multe detalii despre starea de sănătate a micuțului și ce simptome a avut, dar și cum se simte în acest moment.

„Nicholas a făcut vărsat de vânt și nu am avut ce face decât să-i despărțim pe cei doi micuți. Nicholas a rămas aici, în grija mea, pe când Amelie este la ai mei, la Clinceni. Boala se manifestă prin nopți nedormite, bubițe pe tot corpul, pe față, în cap. A debutat cu febră, moleșeală, dar ne-am dat seama imediat că este vorba despre varicelă. O formă destul de severă, zic eu.”, a povestit Elena Gheorghe.

Cântăreața a mai vorbit și despre faptul că speră ca fiica ei, Amelie, să nu ia boala, ea fiind mai micuță ca ani și cu siguranță îi va fi mai dificil să treacă peste această perioadă.

„Noi ne-am bucurat că Nicholas era deja la soacra mea, iar Amelie la Clinceni, am zis că poate nu o ia și cea mică. Ea nu ar înțelege că nu trebuie să se scarpine și poate rămâne cu semne (…) Mai avem un hop, să nu avem vreo surpriză de la Amelie zilele acestea. Sperăm ca totul să treacă cu bine și să trecem peste proba de foc.”, a povestit Elena Gheorghe pe Instagram.

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România și au împreună doi copii: un băiețel, Nicholas Răzvan, care s-a născut în decembrie 2011 și o fetiță, Amelie Nicole, care a venit pe lume pe 15 iulie 2017.

Elena Gheorghe a fost invitată recent în emisiunea „Duet”, moderată de artista Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, ocazie cu care a vorbit despre secretele căsniciei fericite cu soțul ei. Cântăreața a punctat faptul că la baza relației lor stă prietenia și că amândoi comunică deschis pe orice subiect. 

„Este destul de rar în ziua de azi, din păcate, și asta văd și la prietenele mele, cunoștințele mele, pentru că traversăm niște vremuri care implică cumva să ai încrederea aia în omul de lângă tine, să te poți baza pe el. Dacă ești dezechilibrat, trebuie să fie cineva acolo lângă tine, care să te așeze, să zică: „Gata, e bine, o să fie bine, o să trecem și peste asta.” La baza relației noastre stă în primul rând prietenia. Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap. Nu sunt genul ăla care să mă gândesc: „Oare ar fi bine să îi spun soțului meu așa ceva? Oare ar mai avea farmec, nu o să îl surprindă sau din contră o să se obișnuiască că îi spun așa și nu o să i se mai pară că sunt misterioasă?”.

Citește și:
Cum arăta Cristina Ich în urmă cu 11 ani. Imagini de colecție dezvăluite chiar de vedetă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people