Cristiano Ronaldo a fost diagnosticat cu Covid-19

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 35 de ani, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, anunțul fiind făcut de Federația Portugheză de Fotbal.

Cristiano Ronaldo a fost diagnosticat cu Covid-19

Cristiano Ronaldo a fost diagnosticat cu Covid-19. Anunțul că fotbalistul portughez s-a infectat cu noul coronavirus a fost făcut de către Federația Portugheză de Fotbal.

Cristiano Ronaldo, jucătorul echipei Juventus Torino, a părăsit cantonamentul și merge în izolare, potrivit Digi24, care citează Reuters.

Starul lui Juventus ar fi trebuit să joace în meciul din UEFA Nations League dintre selecționata Portugaliei și cea a Suediei. Înaintea partidei, la testele pe care le efectuează jucătorii, Cristiano Ronaldo a fost diagnosticat cu Covid-19, mai precizează sursa mai sus citată.

În ceea ce privește starea de sănătate a sportivului, până în acest moment, el nu are simptome și se simte bine. „Cristiano Ronaldo a părăsit antrenamentul echipei naționale după un test pozitiv la Covid-19, astfel că nu va juca împotriva Suediei. Cristiano se simte bine, fără simptome, și este în izolare”, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții Federației Portugheze de Fotbal.

Citește și:
Problemele auditive, un simptom mai puțin comun al infectării cu coronavirus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people