Cine NU este invitat la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Mai este puțin până la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle și, deși lista completă a invitaților rămâne secretă, am aflat cine nu va fi prezent la eveniment.

Cine NU este invitat la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Așa cum ne așteptam deja, Prințul Harry și Meghan Markle nu au făcut publică lista invitaților de la nunta care va avea loc pe 19 mai, însă acum știm cine nu va fi prezent la acest eveniment.

Potrivit Time, șefii de stat, precum și alți oameni politici nu au fost invitați, ceea ce înseamnă că nu îi vom vedea pe Barack și Michelle Obama sau pe Donald Trump alături de soția sa, Melania. Nici măcar Theresa May nu va fi onorată cu o invitație la cel mai important eveniment al anului.

Potrivit reporterilor de la Kensington Palace, de pe lista de invitați de la nuntă vor lipsi liderii politici, deoarece Prințul Harry este al șaselea în linia de succesiune, așadar nu trebuie să respecte un protocol atât de strict precum Prințul William. La nunta acestuia din 2011, la ceremonia de la Westminster Abbey au fost invitați toți liderii politici importanți, precum și membri ai familiilor regale europene.

Deși ne întristează faptul că nu îi vom vedea pe Barack și Michelle Obama la nunta Prințului Harry, acest lucru nu este surprinzător având în vedere că până acum Harry și Meghan au renunțat la numeroase alte tradiții, de exemplu tortul clasic cu fructe.

Acum că știm cine nu va participa cu siguranță, ne întrebăm dacă există totuși o șansă ca Spice Girls să fie prezente și să cânte la eveniment.

Citește și:
Celebritățile care ar putea participa la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people