Ce mai fac astăzi membrii trupei „Gaz pe Foc”

Trupa Gaz pe Foc a cucerit inimile multora dintre noi cu piesele lor de succes în anii 2000, însă ce mai fac astăzi membrii trupei?

Ce mai fac astăzi membrii trupei „Gaz pe Foc”

De la „Lasă-mă să te iubesc”, „Adio”, „Vreau să fiu cu tine”, „Dansăm în paradis” sau „Drumul spre inima ta”, sunt câteva dintre piesele cu care trupa „Gaz pe Foc” a cucerit inimile fanilor în anii 2000. 

Trupa „Gaz pe Foc” a fost formată din Lucian Viziru, Andrei Roșu, Răzvan Iacob, Paul Panait și Dragoș Stănescu. Au trecut mai bine de 20 de ani de când trupa s-a destrâmat, iar fiecare membru a decis să o ia pe drumuri separate, schimbându-și în același timp și cariera.

Cu siguranță îți aduci aminte de Lucian Viziru, membrul trupei, iar asta pentru că deși renunțase la muzică, pe el l-am putut revedea jucând în mai multe telenovele de succes, precum Lacrimi de iubire, Iubire ca în filme, Regina, dar și în filmele Supraviețuitorul și Poker. Lucian Viziru, acum în vârstă de 43 de ani, se află în Germania, este antrenor de tenis și e căsătorit cu Ema Daniela, cea care îi era iubită din liceu și au împreună un băiețel, pe nume Mihai. Într-un interviu de la începutul anului 2020 pentru PRO TV, Lucian Viziru mărturisea că nu intenționează să se întoarcă la viața pe care o avea înainte. „Nu, nu există nicio șansă și nici n-aș vrea să mă întorc la viața de dinainte. Acum sunt soț, tată și un om ceva mai responsabil și matur decât eram acum 15, 20 de ani.”

Răzvan Iacob a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Carol Davila și este asistent universitar. Alin Lupșa și Paul Panait au încercat în anul 2013 să se relanseze în muzică. Chiar dacă planurile lor nu au funcționat, cei doi s-au reorientat. În trecut, Alin Lupșa a fost acuzat de trafic de influență și condamnat într-un dosar la doi ani de închisoare cu executare. A fost eliberat după un an și trei luni, iar în prezent este medic stomatolog.

Paul Panait a continuat cu muzica, însă în Canada, acolo unde a lansat și mai multe albume. În 2015, el a urcat pe scena show-ului „Vocea României” de la Pro TV. În ceea ce îl privește pe Dragoș Stănescu, cel care l-a înlocuit pe Paul Panait după plecarea lui din trupa „Gaz pe Foc”, a prezentat emisiunea „Poveștiri Adevărate”, alături de Ioana Moldovan pe postul Acasă TV. El a locuit o vreme în Londra, însă s-a retras din showbiz.

În cazul lui Andrei Roșu, el s-a orientat către sport. În anul 2015, a devenit primul român care a traversat înot Canalul Mânecii, considerat un Everest pentru înotători. Andrei Roşu a intrat în 2012 în Cartea Recordurilor, după ce a alergat 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente, conform Digi 24.

Citește și:
Melania Trump a refuzat să pozeze alături de soțul ei la aterizarea în Florida, iar momentul a devenit viral

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people