Cătălina Ponor este însărcinată. Fosta gimnastă și soțul ei, Bogdan Jianu, vor deveni părinți

Cătălina Ponor este însărcinată. Fosta gimnastă și partenerul ei de viață, Bogdan Jianu, vor deveni părinți.

Cătălina Ponor este însărcinată. Fosta gimnastă și soțul ei, Bogdan Jianu, vor deveni părinți

Cătălina Ponor este însărcinată. Fosta gimnastă și soțul ei, actorul și regizorul Bogdan Jianu, vor deveni părinți. 

Cătălina Ponor a anunțat că este însărcinată cu ocazia aniversării ei. Fosta gimnastă a împlinit 35 de ani, iar vestea că va deveni mamă i-a luat prin surprindere pe fanii ei. Cu ocazia, a împărtășit și o fotografie în care i se poate observa burtica de gravidă, fiind în brațele partenerului ei, Bogdan Jianu. 

„Mulțumesc din suflet tuturor, pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați!❤️ A fost o zi specială…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou 🤩 Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră!”, a transmis Cătălina Ponor pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalina Ponor OLY Official (@catalina_ponor)

Anul acesta, Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu. Cununia civilă a avut loc sâmbătă, 18 iunie, în Constanța, iar cei doi au celebrat acest moment important pentru ei alături de familie și de prietenii apropiați. La acea vreme, a făcut o serie de câteva declarații sumare despre cununia lor civilă. Pentru această ocazie, Cătălina Ponor a purtat o rochie albă, cu umerii goi, semnată Rhea Costa. 

„18.06.2022.. O zi superbă cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și @bogdan_ristea_jianu la Cununia Civilă, care s-au bucurat pentru noi (…) De azi, până la final, mereu împreună!”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram. 

La cununia civilă au participat și câteva actrițe, printre care Elvira Deatcu și Carmen Tănase, dar și nume cunoscute din sportul românesc, cum ar fi Andreea Răducan, Monica Roșu, Daniela Silivaș, Mariana Bitang și Octavian Bellu.

Cătălina Ponor a fost mereu extrem de discretă cu viața ei personală. În august 2020, a anunțat că s-a logodit cu actorul și regizorul Bogdan Jianu. Cei doi se cunosc din 2005 și formează un cuplu din 2018.

Citește și:
Paris și Prince Jackson, reuniți pe covorul roșu

Foto: Instagram Cătălina Ponor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people