Andreea Bălan face noi dezvăluiri inedite despre viața personală

Andreea Bălan a vorbit despre viața ei personală și a dezvăluit motivul pentru care își dorește să fie mai discretă în această privință.

Andreea Bălan face noi dezvăluiri inedite despre viața personală

După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a fost destul de discretă în ceea ce privește viața ei personală. Deși a fost surprinsă de multe ori alături de Tiberiu Argint, alături de care se spune că ar forma un cuplu, artista a fost rezervată în declarații și până acum nu a confirmat relația. 

Andreea Bălan a fost invitată acum câteva zile în emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1, unde a povestit despre episodul dificil prin care a trecut, mai exact că a ajuns de urgență la spital din cauza unor dureri abdominale, ulterior aflând că este vorba despre un abces abdominal. Cu această ocazie, artista a vorbit despre viața ei personală și a mărturisit că este fericită. „Sunt în sfârșit liniștită, fericită. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut. În februarie se face un an. Sunt foarte liniştită, mă concentrez foarte mult pe fetele mele și vreau ca această latură personală din viața mea să o ţin pentru mine.”

Deși Andreea Bălan este obișnuită cu lumina reflectoarelor de la 12 ani, artista a decis acum ca viața sentimentală să o țină pentru ea. „N-am putut să ascund nimic și nici nu am vrut. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani de când m-am lansat, dar, deocamdată, această parte o țin pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să o ţin pentru mine. E important să ai sprijin, susținere și să fie cineva alături de tine”, a spus Andreea Bălan pentru Xtra Night Show.

Nu este pentru prima dată când artista face mărturisiri despre povestea de dragoste pe care o trăiește. „Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite”, a declarat artista în luna septembrie în cadrul unei emisiuni televizate.

Până acum, Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu au publicat fotografii împreună. Chiar dacă au fost fotografiați de paparazzi cu mai multe ocazii, cei doi nu au făcut în declarații. În octombrie au fost împreună într-o vacanță în Lisabona, iar cu o lună înainte au plecat la un resort de lux din Bulgaria.

Citește și:
Loredana Groza a publicat o fotografie inedită din adolescență. Cum arăta atunci artista

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people