Adevărul despre problemele din căsnicia cuplului Nicole Kidman & Keith Urban

De-a lungul timpului au tot existat zvonuri privind problemele din căsnicia lui Nicole Kidman cu Keith Urban. Acum aflăm dacă aceste zvonuri sunt adevărate sau nu.

Adevărul despre problemele din căsnicia cuplului Nicole Kidman & Keith Urban

Actrița Nicole Kidman și cântărețul de muzică country Keith Urban s-au căsătorit în 2006, iar de atunci tabloidele au tot scris despre o posibilă despărțire între cei doi. Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități, a descoperit că aceste speculații sunt false.

În noiembrie 2019, publicația Woman’s Day susținea că Nicole Kidman este „geloasă” pe „relația” pe care Keith o are cu Miranda Lambert, o cântăreață cu care el a mai colaborat. Conform tabloidului, Nicole era supărată din cauza întâlnirii pe care ei au avut-o pentru planificarea unui concert din 2020. Un presupus apropiat al lor a declarat că Nicole Kidman își va lua măsuri de precauție și va fi atentă la ceea ce face Miranda. 

Conform Gossip Cop, singurul adevăr este că Miranda și Keith aveau programat pentru 2020 un concert la festivalul de muzică Country Thunder. Gossip Cop a mai aflat și că ei nici măcar nu aveau concerte în aceeași zi. 

Publicația New Idea a dezvăluit că Pink a fost cea care le-a salvat căsnicia. O sursă a spus că soțul lui Nicole i-a mărturisit lui Pink care sunt problemele lor, iar Pink i-ar fi sugerat artistului să petreacă mai mult timp alături de soția lui. Aceste zvonuri nu sunt adevărate. Nicole și Keith au un program solicitant din cauza carierei lor și deja cei doi își petrec timpul separat. Un purtător de cuvânt al artistului a declarat că acest zvon nu este adevărat.

Zvonurile au continuat și anul acesta. În februarie, Woman’s Day a afirmat că artistul s-a dus singur la Premiile Grammy în urma unei discuții aprinse cu Nicole. Adevărul este că Nicole a lipsit deoarece era răcită, iar Keith a plecat imediat după decernarea premiilor pentru a avea grijă de ea. 

În aceeași lună, New Idea afirma că Nicole și Keith nu au fost prezenți la Premiile Oscar din cauza problemelor din căsnicie. Publicația susținea că Nicole voia să se întoarcă în Australia, iar Keith voia să rămână în Statele Unite. Gossip Cop a aflat adevărul și despre acest zvon, care s-a dovedit a fi fals. 

Nicole Kidman și cântărețul de muzică country Keith Urban au împreună două fiice: Sunday Rose Urban și Faith Margaret Urban. Actrița mai are doi copii pe care i-a adoptat împreună cu fostul ei soț, Tom Cruise: Isabella și Connor.

Citește și:
Brad Pitt, în lacrimi după ce a ajutat la renovarea casei unei bune prietene

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people