Brad Pitt, în lacrimi după ce a ajutat la renovarea casei unei bune prietene

În cadrul emisiunii Celebrity IOU emoțiile au atins cote înalte după ce Brad Pitt a ajutat la transformarea casei makeup-artist-ului cu care a colaborat în mai mult de 40 de filme.

Brad Pitt, în lacrimi după ce a ajutat la renovarea casei unei bune prietene

Unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume este atunci când ai posibilitatea să te revanșezi față de un prieten care ți-a fost întotdeauna alături. Aceasta este și premiza din spatele noii emisiuni a Property Brothers, Celebrity IOU, în care Drew și Jonathan Scott oferă celebrităților posibilitatea de a surprinde oameni importanți din viața lor cu proiecte speciale de renovare. În timpul premierei difuzate luni, Brad Pitt a renovat alături de aceștia un garaj pentru buna sa prietenă Jean Black, transformându-l într-o casă de oaspeți.

Black, makeup artist, a lucrat cu nenumărate celebrități, printre care Pitt, Joel și Ethan Cohen, Julia Roberts și Josh Brolin. Cei doi se cunosc de aproape 30 de ani, estimând că au lucrat împreună la peste 40 de filme, iar relația lor a ajuns să depășească domeniul profesional. Actorul se referă la ea ca la un membru al familiei și chiar își petrece ocazional timpul cu ea, atunci când se află pe coasta de vest, vizitând-o acasă. În timpul filmărilor pentru Legends of the Fall, Black a fost chiar nevoită să aplice machiaj pe fundul lui Pitt, pentru a acoperi câteva „linii de bronz”, a dezvăluit acesta.

Episodul s-a concentrat pe o anexă de 400 de metri pătrați din curtea lui Black care până acum a servit ca depozitare pentru makeup artist. În ultimii 10 ani, Black i-a tot spus lui Pitt că ar vrea să o transforme într-o casă de oaspeți, dar nu a avut niciodată ocazia. Actorul a profitat de emisiune și s-a decis să-i ofere spațiul mult dorit. Și nu oricum, ci plusând cu un spațiu pentru machiaj pe care Jean nu l-a avut niciodată, spații de depozitare încăpătoare și o baie. „O să vă cer imposibilul”, le-a spus actorul fraților Scott, adăugând și o zonă de bucătărie în plan. Cei doi au avut la dispoziție exact trei săptămâni pentru a finaliza proiectul, la timp pentru a o surprinde pe Black la întoarcerea dintr-o călătorie de lucru.

În timp ce duo-ul Property Brothers a preluat conducerea proiectului, Pitt a fost în permanență alături de ei acordându-le asistență. Nu multă lume știe că actorul este pasionat de arhitectură, dorind astfel să se implice în acest proiect de la început până la sfârșit. Anexa a fost transformată cu succes într-o casă de oaspeți extrem de funcțională, cu baie, bucătărie, depozitare, un spațiu de machiaj pentru Black, dar și terasă exterioară. „Arătă ca o cutie de pantofi, este uimitor. Este fantastic”, a spus Pitt la final, admirând rezultatul final. „Mi-am dorit de atât de mult timp să se întâmple ceva cu această dărăpănătură.”

La finalul episodului apare și Black care este surprinsă de cei trei bărbați. „Sunt pur și simplu uimită și fascinată”, a spus ea. „Știam că generozitatea lui Brad este uriașă”, a continuat, „dar nu am crezut niciodată că s-ar putea întâmpla așa ceva. Sunt foarte emoționată, nici nu știu cum aș putea să vă mulțumesc îndeajuns.”

Citește și:
Adevărul despre nunta secretă a lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston

Text: Daria Georgescu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people