Concurs TRIUMPH – Decembrie

lenjerie Triumph

All I want for Christmas is you!

Satin Shine este noua colectie de lenjerie de la Triumph, o serie in editie limitata, special creata pentru Craciun. Satin Shine combina seducatorul satin – fie el rosu sau negru – cu stralucirea discreta a dantelei aurii.

Fiecare piesa este decorata cu un mic accesoriu pretios sub forma unei picaturi. Seria include corsetul, sutienul cu push-up, stringul (slipul decoltat), taiul (slipul clasic), hipsterul (slipul cu talie joasa) si portjartierul sexi, toate fiind disponibile in culorile: Black si True Rose.

Mai multe detalii despre produsele TRIUMPH pe www.triumph.com/ro/

Imaginea din pagina aceasta este cu titlul de prezentare a colectiei Triumph, premiile acestui concurs constau in produse Triumph International care vor fi selectate si in functie de marimile mentionate de participantii castigatori.
Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu.
Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected].

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului la posta.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old