MUSETTE SS 2014 – Manifest de seductie

Provocatoare, sofisticate si invaluite intr-o aura de glamour, creatiile MUSETTE propun un univers estetic fascinant, destinat celor care cred in puterea seductiei feminine si care, mai presus de toate, cauta exceptionalul in fiecare zi. O colectie premium, etalon al unui stil desavarsit.

MUSETTE SS 2014 – Manifest de seductie

Roma Antica si cultura Masai sunt principalele surse de inspiratie ale colectiei Spring-Summer 2014, colectie ce se dezvaluie precum un basm complex, cu nenumarate scene, situatii si personaje.

Sandalele Gladiator imbratiseaza seducator gambele noilor eroine urbane. Elementele tribale fac alianta cu arta moderna si propun coduri stilistice inedite.Florile aleg sa infloreasca pe suprafata gentilor si se oglindesc in texturile metalizate cu aspect avangardist. Tocurile intra in atelierul de creatie si ies pe strada impodobite cu motive grafice inedite. Iar noile tehnici revolutionare de lacuire metamorfozeaza pantofii in bijuterii scanteietoare.

De la accentele puternice de culori vibrante si suprafetele laminate la texturile exotice, de la imprimeurile delicate si motivele geometrice la decupajele sofisticate si tesaturile laborioase si de la structurile arhitecturale la abordarile feminine ale unor clasici masculini, totul exprima bogatie, perfectiune sifrumusete.

Un univers care va asteaptasa-l explorati: MUSETTE Spring-Summer 2014.

http://www.musettegroup.ro/
https://www.facebook.com/MusetteOfficial

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion