Vrei să ai mai mult succes la bărbați online? Detalii la prima vedere care te ajută sau duc la un eșec răsunător

În viața reală e greu să cunoști pe cineva nou așa că te bazezi pe mediul online pentru a avea succes la bărbați. La ce elemente trebuie să ai grijă.

Vrei să ai mai mult succes la bărbați online? Detalii la prima vedere care te ajută sau duc la un eșec răsunător

În pandemie ți se pare și mai greu să cunoști un potențial partener, prin urmare rețelele de socializare sau dating au rămas sursa principală de succes la bărbați. Vei spune că oricum lumea s-a schimbat și astăzi totul e digitalizat, așa că te adaptezi. Totul e în regulă până aici, mai ales dacă vei fi atentă la aceste aspecte.

Nu uita să treci o descriere

Aura de mister e foarte bună, însă secretomania nu. Pe aplicațiile de dating bărbații își doresc să afle un minimum de lucruri despre tine, înainte de a discuta. Pe mulți nu îi convinge numai poza și atât, au nevoie de acel cârlig mental. Așa că nu se va face match dacă nu văd și acele câteva rânduri de descriere în care vorbești puțin despre tine. Felul în care o faci însă transmite și el multe. Chiar dacă îți dorești o relație, nu vrei să îți pierzi timpul, nu menționa acolo că te-ai săturat de frustrați, golani, băiatul mamei sau nehotărâți. Asta le arată instant că acesta este exclusiv istoricul tău personal (chiar dacă în întregime poate nu e), se vor întreba ce fel de om ești tu dacă ai atras numai astfel de bărbați sau te vor percepe drept agresivă. Mai bine mizează pe umor, iar departajarea fă-o ulterior prin câteva discuții.

Nu minți cine ești

Ție ți-ar plăcea să afli că de fapt pe Matei îl cheamă George? Că nu are 37 de ani, ci 42? Te vei simți trădată, mințită? Până la urmă fiecare își dorește asumare. Iar dacă ai pornit pe premisa că vrei să găsești un partener online asumă-ți asta și identitatea ta.

Atenție la poze

Fie că vorbim de Instagram, Facebook, aplicații de dating, selecția pozelor este esențială. Nu încerca să vinzi o viață aparent perfectă în care până la urmă nu crede nimeni. Și atenție la pozele extrem de sexuale. Vrei doar sex? Atunci pozele mai revelatoare cu tine vor contribui la asta. Îți dorești să cunoști pe cineva pentru o potențială relație serioasă? E necesar să te expui cu… frână. Poza reprezentativă cu un peisaj nu îți va mări posibilitățile ci ți le va restrânge. Până la urmă vrei să vezi cu cine ai de-a face. La fel și în ceea ce privește bărbații. Poate are o poză foarte frumoasă cu câinele său, dar stăpânul nu este genul tău de bărbat.

Numele îi arată intențiile

Marian Cuceritorul sau Ștefan Perversul 69 cam știi în ce zonă virează și alegerea numelui spune ceva și despre finețea omului din spatele profilului. La fel în ceea ce te privește pe tine, Cristina Rază de Soare sau Bomboana de Mentă prea puțin să selecteze persoanele potrivite. Nu ești încântată de numele tău? Studiile spun că un nume care nu sună grozav va fi întotdeauna surclasat de poze frumoase și aspect fizic plăcut. Deci nu te crampona de faptul că nu ai un nume răsunător, ca de Hollywood.

Postările sunt ca o carte de vizită

Un bărbat necunoscut vrea să vă împrieteniți pe Facebook sau Instagram. Pare ok și accepți. Care e următorul lucru pe care îl faci? Îi analizezi profilul și postările. Acestea pot transmite multe. Ce stil de viață preferă, care sunt hobby-urile și interesele sale etc. Lucru valabil și pentru tine. Mai mult, există angajatori care, înainte de a chema oameni la interviu, studiază conturile de social media ale persoanelor care au aplicat pentru poziția respectivă. Așa că păstrează-ți cât mai curat contul de social media, și ai grijă să transmită un mesaj clar despre cine ești tu.

Citește și:
Teama de intimitate! Ce e de făcut în cuplu când ți-e teamă să iubești

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle