Pasiuni surprinzătoare: Vedete care au recunoscut că s-au îndrăgostit de alte celebrități

Mai multe celebrități de la Hollywood au recunoscut de-a lungul timpului că s-au simțit atrase de unii colegi de breaslă.

Dacă aveai impresia că vedetele tale preferate nu pot avea pasiuni mai mult sau mai puțin secrete față de alți colegi din industrie, ei bine, îți vom spune noi că nu este așa, iar exemplele sunt destul de multe. Și nu au păstrat pentru ele aceste sentimente, ci dimpotrivă, le-au dezvăluit public în cadrul diferitelor apariții, spre deliciul și surprinderea fanilor.

Așa că, dacă voiai să afli pe cine au plăcut în secret celebritățile de la Hollywood, iată care sunt cele care au ales să vorbească deschis despre asta:

1. Jennifer Lawrence îl admiră pe Larry David

Jennifer Lawrence a mărturisit că îl admiră pe celebrul Larry David, creatorul sitcom-ului Seinfeld în anul 2014, într-un interviu pentru Vanity Fair. „Îl iubesc și sunt îndrăgostită de el de multă vreme”, spunea Jennifer la vremea respectivă, adăugând și faptul că i-a dat lui Larry numărul ei, însă el nu a sunat-o niciodată. „Mă bucur că nu m-a sunat. Asta îl face și mai atrăgător.”

2. Diane Keaton s-ar fi căsătorit cu Channing Tatum

În timpul emisiunii lui Ellen DeGeneres, în 2015, actrița Diane Keaton a dezvăluit că, deși nu s-a căsătorit niciodată, ea ar face marele pas cu Channing Tatum. După ce ea a spus asta, Ellen i-a răspuns că Channing Tatum este deja căsătorit cu altceva, iar replica actriței a venit imediat. „Channing Tatum este deja căsătorit? Nu cu mine?”. Diane a spus ulterior că plănuia oricum să se căsătorească cu el.

3. Ariana Grande îl place încă din copilărie pe Jim Carrey

„Este dragostea mea încă din copilărie”, a spus Ariana Grande în 2015. Potrivit ei, prima dată când l-a întâlnit pe Jim Carrey a fost în 2014, iar atunci a fost extrem de emoționată, ea nefiind așa în general. „L-am cunoscut și am fost puțin stresată, este persoana pe care o plac dintotdeauna. Cum ar fi fost dacă el nu era așa de minunat pe cât mă așteptam? El a fost peste așteptări, a fost perfect.”

4. Drake și-a declarat iubirea față de Rihanna la MTV VMA

Momentul dintre Drake și Rihanna de la MTV Video Music Awards în 2016 a ajuns extrem de repede viral. Artistul i-a spus atunci pe scenă că este „una dintre cele mai bune prietene” ale sale și că este îndrăgostit de ea de când avea 22 de ani. Nu a fost singurul moment de acest tip dintre cei doi. În trecut, Drake a spus despre Rihanna că este cea mai minunată femeie pe care a întâlnit-o vreodată.

5. Drake a spus despre Nicki Minaj că este „femeia ideală”

În ciuda faptului că în 2016 Drake și-a declarat dragostea față de Rihanna, în 2011 el spunea pentru Daily Beast că Nicki Minaj este „femeia ideală.” „Dacă există în viața mea o femeie care reprezintă idealul, cu siguranță este Nicki. Îmi place cum arată dezbrăcată, fără machiaj, brunetă, cu haine casual. Pentru mine este sexy. Cunosc multe femei grozave, dar lăsând glumele deoparte, Nicki este persoana cu care aș putea să îmi petrec toată viața pentru că ne înțelegem.”

6. Helen Mirren s-a îndrăgostit de Vin Diesel

În mod cert te vom surprinde când îți vom spune că actrița Helen Mirren i-a spus lui Seth Meyers, în 2015, „că s-a îndrăgostit de Vin Diesel,” după ce i-a urmărit un discurs. Helen a spus despre Vin că e „foarte inteligent, amuzant și interesant.” Desigur, și Vin Diesel a avut un răspuns pe măsură. „Acel moment dintre mine și ea a fost cu adevărat magic și special. Îmi voi aminti de asta toată viața.”

7. Cole Sprouse s-a îndrăgostit de Jennifer Aniston

Cole Sprouse și Jennifer Aniston au fost colegi în celebrul serial Friends, Cole interpretându-l pe Ben Geller, fiul lui Ross. Acest lucru nu l-a împiedicat pe Cole să dezvolte o pasiune pentru Jennifer. „Îmi amintesc că m-am simțit destul de intimidat de ea”, a spus actorul în cadrul emisiunii The Late Show With Stephen Colbert. Conform lui Cole, el „s-a îndrăgostit” de Jennifer în timpul show-ului, iar restul colegilor și-au dat seama de sentimentele lui.

8. Dax Shepard a făcut o declarație surprinzătoare către Brad Pitt

„M-am simțit ca Julia Roberts în Pretty Woman”, a fost declarația făcută de Dax Shepard în emisiunea lui Ellen DeGeneres, care a șocat pe toată lumea, cu privire la o aventură cu motocicletele pe care a avut-o cu Brad Pitt. Se pare că Dax are și un regret în urma acelei escapade, și anume că nu i-a văzut abdomenul lui Brad Pitt. „Poate data viitoare, sper că vom fi la o piscină, unde vom înota puțin”, a glumit Dax.

9. Sandra Bullock și Keanu Reeves au fost îndrăgostiți unul de celălalt

Sandra Bullock a fost cea care a vorbit prima despre sentimentele pe care le poartă pentru Keanu Reeves. „Mă gândesc la cât de simpatic și frumos era”, a declarat Sandra în 2018, adăugând că a fost destul de greu pentru ea să filmeze alături de el pentru Speed. În 2019, și Keanu Reeves a dezvăluit că și el avea sentimente pentru ea. „Ea cu siguranță nu a știut că și eu o plăceam”, a spus el. Actorul a adăugat faptul că nu au fost împreună pentru că amândoi munceau.

10. Meryl Streep l-a plăcut în secret pe Will Ferrell

„Filmul care m-a făcut să plâng este Achorman. Îmi place foarte mult de Will Ferrell”, spunea Meryl Streep în 2015 pentru W Magazine. „Ryan Gosling mi-ar putea fi copil, doar nu o să îmi placă de un copil. Will Ferrell este un bărbat”, a adăugat actrița.

Citește și:
Vedetele pe care nu le vei vedea prea curând pe rețelele de socializare

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din video