Filme și seriale noi de văzut în luna ianuarie 2023 pe Netflix

În luna ianuarie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale noi nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

The Pale Blue Eye

West Point, 1830. În primele ore ale unei dimineți cenușii de iarnă, un cadet este găsit mort. Dar, după ce trupul său ajunge la morgă și se descoperă că inima i-a fost îndepărtată de o mână de expert, această tragedie se dovedește a fi urmarea unei fapte săvârșite cu cruzime. Temându-se de deteriorarea ireparabilă a reputației noii academii militare, conducătorii acesteia se adresează unui detectiv local pe nume Augustus Landor (Christian Bale) pentru rezolvarea cazului. Încurcat de codul tăcerii respectat de cadeți, Landor caută ajutorul unui dintre ei, un tânăr excentric pe nume Edgar Allan Poe (Harry Melling), care disprețuiește rigorile militare și care este înclinat către poezie. Bazat pe un roman de Louis Bayard, The Pale Blue Eye este regizat de Scott Cooper și are o distribuție de vedete, printre care se mai numără și Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Hadley Robinson, Timothy Spall și Robert Duvall.

Premiera: 6 ianuarie

Vikings: Valhalla – Sezonul 2

Având acțiunea plasată cu peste o mie de ani în urmă, la începutul secolului al XI-lea, VIKINGS: VALHALLA este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai celebri vikingi ai tuturor timpurilor: legendarul explorator Leif Eriksson (Sam Corlett), pătimașa și încăpățânata sa soră, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) și ambițiosul prinț nordic Harald Sigurdsson (Leo Suter). Sezonul al doilea îi regăsește pe eroii noștri la scurt timp de la căderea Kattegatului, un eveniment ce le-a spulberat visele și le-a schimbat destinele. Deveniți brusc fugari în Scandinavia, cei trei sunt nevoiți să își pună la încercare ambiția și curajul în alte lumi, departe de fiordurile Kattegatului.

Premiera: 12 ianuarie

Kaleidoscope

Un hoț iscusit și echipa lui încearcă să dea o lovitură elaborată pentru a obține 7 miliarde de dolari, dar trădările, lăcomia și alte amenințări le strică planurile. Serialul are o distribuție de zile mari: Giancarlo Esposito, Rufus Sewell, Paz Vega, Jai Courtney.

Premiera: 1 ianuarie

Pamela, a love story

Cu jurnale și înregistrări personale, Pamela Anderson povestește despre drumul ei spre celebritate, iubirile furtunoase și celebra filmare cu scene de sex.

Premiera: 31 ianuarie

Dog Gone

Când câinele său iubit dispare, un tânăr pornește o acțiune de căutare incredibilă împreună cu părinții săi pentru a-l găsi și a-i da medicamente care să-i salveze viața. Din distribuție fac parte Rob Lowe și Kimberly Williams-Paisley.

Premiera: 13 ianuarie

That ’90s Show

Îți amintești de serialul That ’70s Show cu care și-au făcut debutul în actorie Mila Kunis, Ashton Kutcher, Topher Grace și Laura Prepon? Acțiunea noii serii se petrece tot în Wisconsin, dar în 1995. Leia Forman își petrece vara la bunici, unde se împrietenește cu noua generație de puști din Point Place. Dar sexul, drogurile și rockul rămân la fel.

Premiera: 19 ianuarie

Copenhagen Cowboy

Copenhagen Cowboy este un captivant serial noir, în care acțiunea se petrece sub lumina neoanelor, de-a lungul a șase episoade care spun povestea tinerei și enigmaticei eroine Miu. Aflată în pragul unui nou început după o viață de servitute, Miu străbate periculoasa lume subterană din Copenhaga. În căutarea dreptății și dornică de răzbunare, ea își întâlnește adversara în persoana lui Rakel, alături de care pornește într-o călătorie care le poartă pe amândouă dincolo de granița dintre natural și supranatural. În cele din urmă, trecutul se transformă și le definește viitorul, iar cele două femei descoperă că nu sunt singure.

Premiera: 5 ianuarie

You People

Jonah Hill, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus și Lauren London fac parte din excepționala distribuție a acestei comedii de Kenya Barris, despre un cuplu și familiile lor.

Premiera: 27 ianuarie

MADOFF: The Monster of Wall Street

Un serial documentar despre ascensiunea și decăderea finanțistului Bernie Madoff, care a creat una dintre cele mai mari scheme piramidale din istorie pe Wall Street.

Premiera: 4 ianuarie

The Lying Life of Adults

În anii 90, la Napoli, încercând să se înțeleagă mai bine pe sine și să cunoască orașul din care provine, o adolescentă se apropie de o mătușă detestată de părinții ei.

Premiera: 4 ianuarie

Ginny & Georgia – sezonul 2

Georgia și Ginny au parte de noi relații și provocări în timp ce își croiesc drumul prin Wellsbury, dar numai până când secrete din trecut amenință să le complice viața.

Premiera: 5 ianuarie

The Hatchet Wielding Hitchhiker

Acest documentar șocant urmărește ascensiunea spre statutul de vedetă a unui nomad norocos, dar și spirala descendentă care l-a făcut să sfârșească în închisoare.

Premiera: 10 ianuarie

Sexify – Sezonul 2

Serialul polonez Sexify este o poveste distractivă și provocatoare despre viața femeilor tinere moderne – crescând, descoperind forța și sexualitatea feminină. Cu viitorul noii lor companii în derivă, trei tinere antreprenoare sunt nevoite să se descurce cu problemele personale, un rival încrâncenat și un investitor pretențios.

Premiera: 11 ianuarie

Break Point

Acest serial documentar urmărește un grup de jucători profesioniști de tenis (printre care Maria Sharapova, John McEnroe, Andy Roddick) atât pe teren, cât și în afara terenului, pe parcursul unui sezon competițional necruțător.

Premiera: 13 ianuarie

Sky Rojo – Sezonul 3

Adrenalina și scenele de acțiune revin în centrul atenției în sezonul trei din „Orizontul roșu”, realizat de creatorii serialului „Fabrica de bani”, pe care îl poți viziona din 13 ianuarie. În acest sezon vom vedea cum Coral, Gina și Wendy și-au construit o nouă viață și au găsit dragostea în Almería. Dar cum Romeo este hotărât să se răzbune, liniștea și pacea nu vor dura prea mult.

Premiera: 13 ianuarie

Trial by Fire

După incendiul de la cinematograful Uphaar, doi părinți îndurerați trebuie să facă față pierderii copiilor lor și să lupte pentru dreptate. Un serial bazat pe evenimente reale.

Premiera: 13 ianuarie

Women at War

Franța, 1914. Trupele germane avansează și bărbații pleacă pe front. Acasă, patru femei au de înfruntat urmările devastatoare ale războiului.

Premiera: 19 ianuarie

Bling Empire: New York

O nouă serie de americani de origine asiatică își etalează averea și vestimentația, având parte în New York de un trai privilegiat, dar și de drame.

Premiera: 20 ianuarie

Lockwood & Co.

Trei adolescenți vânători de fantome, doi băieți talentați și o fată cu abilități psihice aparte, conduc o agenție ce investighează spiritele mortale care bântuie Londra.

Premiera: 27 ianuarie

Citește și:
Filme de neratat în luna ianuarie 2023 în cinematografe

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle