Comportamente subtile sau clare pe care le are un bărbat infidel

Un bărbat infidel este uneori foarte greu de depistat, însă există diverși indicatori care merită investigați.

Comportamente subtile sau clare pe care le are un bărbat infidel

Un bărbat poate fi infidel sexual, iar aici există o serie de diferențe. Când face sex sau doar se sărută. Poate fi infidel financiar, când ascunde de partenera sa bani economisiți, venituri câștigate. Ori poate fi infidel emoțional, când nu există contact fizic dar sufletește este implicare, intimitate emoțională. Așadar discutăm despre mai multe tipuri de infidelitate peste care partenera înșelată poate trece sau nu. Sunt cupluri care își revin după infidelitate, la altele despărțirea survine imediat. Există și o a treia categorie în care cei doi rămân împreună, însă distanțarea emoțională este semnificativă, iar cuplul merge mai departe din inerție. Indiferent de variantă probabil că fiecare femeie se întreabă care sunt acele semnale de alarmă ce ar putea indica faptul că este înșelată.

Minte

Desigur, există urme de acoperit, iar minciuna devine apanajul principal al unui bărbat infidel. Foarte bine ticluită, ori cusută cu ață albă, iese sau nu la suprafață. Dacă partenerul te minte cu ceva nu trage imediat concluzia că te înșeală. Merită investigat, trasată limita, alături de puțină vigilență.

Își schimbă comportamentul

Fiind distras de relaționarea cu altă femeie, poate deveni foarte rece, distant, neimplicat, nici sexual nu mai este foarte responsiv. La polul opus, chinuit de vinovăție, ori știind clar că nu vrea să piardă relația cu tine, este foarte cald, te copleșește cu atenții și surprize, face orice ca să te mențină fericită și să nu simți că el calcă strâmb.

Devine atent cu device-urile

Poate că își schimbă parolele, brusc ține enorm la intimitatea sa deși până atunci nu îl deranja că îi iei telefonul să faci o poză. Schimbă setările de vizibilitate a mesajelor, telefonul e mereu pe masă cu fața în jos ori în buzunar. Petrece mult timp vorbind prin mesaje, pe social media, nu ar fi exclus să descoperi că are conturi noi de a căror existență tu nu știai.

Nu își asumă responsabilitatea

Relația voastră se află în impas? Există o serie de lucruri care nu merg? Pentru rezolvarea problemelor este necesar să depuneți amândoi efort, însă el nu o face și lasă totul pe umerii tăi. Te învinovățește pe tine pentru tot, iar dacă se va afla despre infidelitatea sa, din nou nu își va asuma responsabilitatea acțiunilor sale. Nu are chef de nicio discuție sensibilă, de fapt evită confruntările cu totul, te acuză că ești exagerată sau cauți ceartă. În același timp se mai poate minți că totul este în regulă între voi, iar infidelitatea sa nici nu vrea să o conștientizeze.

Nu se ascunde cu nimic

Își dorește să iasă din relație, însă nu are curajul să pună punct. Ca atare se folosește de aventura sau relația în paralel ca de o cârjă. Știe că te vei supăra, că este un lucru peste care nu ești dispusă să treci, și își dorește să afli ca să închei tu povestea dintre voi.

Citește și:
E timpul pentru mai multă grijă și iubire de sine! Lucruri pe care le faci pentru tine, dar au impact pozitiv și în cuplu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle