8 semne că este cu tine doar pentru că nu vrea să fie singur

Ai fost vreodată foarte implicată într-o relație și totuși te-ai întrebat: Oare mă place? Din păcate este ceva normal în zilele noastre să te afli într-o asemenea situație.

8 semne că este cu tine doar pentru că nu vrea să fie singur

Poate ai bănuit acest lucru însă ai refuzat să recunoști. Practic negai acest lucru. Din păcate mulți dintre noi ne aflăm în astfel de situații și preferăm să negam deoarece ne temem de singurătate.

Află dacă iubitul tău te place cu adevărat sau este cu tine doar din obișnuință

1. Tu ești cea care îl caută mereu


De obicei bărbații sunt cei care cuceresc femeile. Dacă te place cu adevarat te asigur că el va fi cel care te va urmări. Dacă îi păsa de tine va descoperi un mod să interacționați. Poate îi trebuie puțin mai mult curaj însă atunci când va face primul pas vei afla. Când ajungi să placi pe cineva , practic ambii parteneri participă. Nu va trebui să îl urmărești tu de parcă ar fi o celebritate. Dacă fuge de tine poate are un motiv. Amintește-ți cât ești de importantă și nu te lasa călcată în picioare de nici un bărbat oricât de mult l-ai plăcea.

2. Nu se deranjează să îți răspundă la mesaje sau să te cunoască mai bine

Uneori ambii parteneri indiferent de sex sunt puțin reticenți când vine vorba să facă primul pas. Poate fi ciudat să fii tu cea care da primul mesaj. Aștepți jumătate de oră înainte să îi răspunzi să nu creadă că ești disperată. Cu toate acestea dacă un bărbat te place va face primul pas și își va dori cu orice preț să vorbească cu tine. În epoca rețelelor sociale el va fi cel care îți va urmări toate postările, îți va da like și va ști totul despre tine. Dacă nu se întâmplă aceste lucruri poate ar trebui să încerci să cunoști un alt bărbat.

3. Te tratează ca pe o opțiune în nici un caz ca pe o prioritate

Dacă încerci să îți faci planuri cu el și el găsește doar scuze poate este momentul să îți dai seama că ești doar o opțiune. Nu contează cât de ocupată este o anumită persoană își va găsi timp pentru tine dacă îi păsa cu adevărat. Nu te mulțumi să fii o a doua opțiune pe agenda lui, trebuie să fii întotdeauna prima în topul priorităților.

4. Se poartă de parcă nu i-ar păsa

Dacă se comportă că și cum nu i-ar păsa atunci ar trebui să crezi acest lucru. Nu este un joc sau un rol, lui chiar nu îi păsa de tine și ar trebui să treci peste și să înțelegi că nu trebuie să te multumești cu puțin, trebuie să vrei totul sau nimic.

5. Nu își exprimă sentimentele

Uneori bărbaților le este greu să își exprime sentimentele sau nu știu cum să o facă. Au fost învățați să își ascundă sentimentele deoarece poate fi un semn de slăbiciune. Ei au fost educați să fie puternici și calculați. Însă cu toate aceștia și ei sunt oameni și au sentimente, chiar dacă se comportă uneori urât în opinia ta, este posibil să o facă pentru că efectiv nu au idee de cum să îți arate ce simt pentru tine. Când un bărbat te va plăcea îți va spune. Nu te va lasa să presupui tu acest lucru sau să aștepți să te sune.Te va face să te simți protejată, confortabil și în siguranță.

6. Nu te acceptă în viața lui

Dacă ieșiți de ceva vreme împreună și el încă nu te-a prezentat familiei lui poate ar trebui să îți pui un semn de întrebare. Când un bărbat te place te vrea în viața lui. Va vorbi despre tine cu prietenii lui pentru a vedea ce părere au. Și cu siguranță își va face curaj să te prezinte celor apropiați dacă simte cu adevărat ceva pentru tine.

7. Este egoist atât în dormitor cât și în afara lui

Persoanele egoiste sunt dispuse să se mulțumească doar pe ele însele. Sexul trebuie să fie o experiență plăcută pentru ambii parteneri nu doar pentru unul dintre voi. El ar trebui să te facă să te simți cea mai iubită și fericită persoană de pe pământ. Dacă plăcerea și ceea ce simți tu nu contează pentru el atunci de ce mai ești cu el. Dacă nu îi păsa de tine și cea ce ai făcut pe parcursul zilei atunci ar trebui să faci o schimbare. Meriți pe cineva care să te valorizeze cu adevărat.

8. Nu ieșiti niciodată la întâlniri în public

Dacă te ține doar în casă și vrea să va uitați pe Netflix toată ziua, este posibil să nu vrea să își asume relația cu tine. Încearcă să te detașezi de el și nu te mai implica emoțional, nu merită. Poate îți este teamă să îl întrebi, dar crede-mă că trebuie să faci acest pas dacă vrei să îți pui ordine în viață. Amintește-ți că dacă un bărbat te face să te simți nesigură, atunci el este nesigur de tine și sentimentele lui pentru tine.

Citește și:
Cele 6 tipuri de dispute prin care orice cuplu trebuie să treacă pentru a avea o relație mai puternică

Text: Andreea Pacioras
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle