10 vedete care și-au ajutat fanii atunci când au trecut prin momente dificile

Mai multe celebrități și-au arătat sprijinul față de fanii și urmăritorii din mediul online, după ce aceștia s-au confruntat cu momente dificile.

Unele vedete reușesc să păstreze o legătură strânsă cu fanii lor, dar și cu comunitățile pe care le au pe rețelele de socializare. Fie că vorbim de probleme de ordin financiar, personal sau de dorința de a-și întâlni pentru prima dată față în față celebritatea pe care o admiră, aceste staruri și-au sprijin fanii atunci când au întâmpinat momente mai puțin plăcute. 

1. Ariana Grande

Ariana Grande i-a ajutat pe fanii ei din mediul online care s-au confruntat cu probleme financiare în timpul pandemiei. Mai mulți dintre aceștia au dezvăluit ulterior că artista a fost cea care i-a contactat după ce a văzut postările lor și s-a oferit să le trimită bani pentru a-și plăti chiria ori facturile.

2. Drake

În anul 2018, Sofia Sanchez, în vârsta de 11 ani, care urma să fie supusă unui transplant de inimă într-un spital din Chicago, l-a rugat pe Drake, artistul pe care îl admira, să vină să o viziteze. Așa că, el a venit și a fost alături de ea. „Mi-ai cerut să vin, sunt aici”, a spus Drake atunci.

3. Rihanna

Rihanna și-a ajutat un fan în procesul de coming out. În 2016, unul dintre fanii artistei i-a lăsat acesteia un mesaj privat pe Instagram, prin care îi povestea că îi este frică să se împace cu sexualitatea sa. Rihanna i-a răspuns și i-a spus că nu este vorba despre o alegere, ci despre cine este cu adevărat și că este norocos că trăiește într-o generație mult mai deschisă. Cântăreața a continuat prin a-i trimite mesaje de susținere.

4. Nicki Minaj

Nicki Minaj a plătit taxele de școlarizare pentru unii dintre fanii ei. În 2017, după ce câțiva i-au scris cântăreței și i-au povestit de problemele lor financiare, ea le-a răspuns și s-a oferit să le plătească o parte din studii.

5. Taylor Swift

Taylor Swift a mers în 2016 la nunta unui cuplu care a avut loc în New Jersey. Cântăreața i-a surprins pe cei doi cu vizita ei și a interpretat piesa Blank Space, care se întâmpla să fie preferata lor. Nu a fost pentru prima dată când Taylor Swift a făcut astfel de gesturi pentru fani, ea mai mergând în trecut la diferite petreceri de logodnă sau aniversări.

6. Miley Cyrus

Miley Cyrus a ajutat o fostă concurentă de la The Voice să își găsească o locuință. În 2018, artista a întâlnit-o pe Janice Freeman în timp ce era antrenoare la show-ul de talente. După ce a aflat că Janice a rămas fără locuință, s-a asigurat că îi va găsi o casă și că îi va plăti chiria pentru șase luni. Ulterior, Janice i-a mulțumit artistei prin intermediul unui clip emoționant pe Instagram.

7. Zac Efron

În 2016, Ahmed Ture l-a văzut pe Zac Efron pe platourile de la Baywatch și l-a urmărit, dorind să îl filmeze. Fiind entuziasmat, și-a scăpat telefonul și s-a spart. Actorul a văzut întreaga întâmplare, moment în care a decis să îi cumpere un telefon nou. 

8. Justin Bieber

Justin Bieber a organizat în 2015 o petrecere surpriză pentru Ashley, o tânără care a împlinit 15 ani și care și-a ratat aniversarea după ce a fost diagnosticată cu meningită. Cântărețul a mers acasă la ea, cu două rochii, iar după ce tânăra s-a îmbrăcat, au mers într-un loc unde o așteptau toți prietenii.

9. Meghan Markle

Emily Sorrells a contactat-o pe Meghan Markle pe Twitter în 2011. Prietenia lor a început atunci, iar după șase ani s-au întâlnit și față în față, la un eveniment. Emily o admira pe Meghan și a fost inspirată de ea să meargă să îi ajute pe oamenii din Costa Rica. La evenimentul din 2016, Meghan și-a arătat public sprijinul față de ea și i-a dat o scrisoare. 

10. Dwayne „The Rock” Johnson

În 2016, Gabriel Singleton a început o campanie pe social media pentru a-l întâlni pe idolul său, Dwayne Johnson. Lucrurile au funcționat, iar starul a zburat în Georgia pentru a-l vedea pe băiețelul în vârstă de 7 ani și pentru a-l însoți pe platourile de filmare de la Baywatch.

Citește și:
Vedetele care au vorbit deschis despre experiențele negative prin care au trecut înainte de a deveni celebre

Foto: PR, Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle