TOP 15 piese vestimentare spectaculoase și accesibile, de purtat la petrecerile sezonului

Descoperă cele mai spectaculoase piese de seară, perfecte pentru Crăciun sau Revelion, care se încadrează perfect în orice buget!

Ținutele de Crăciun și Revelion îmi dau uneori mari bătăi de cap din simplul motiv că mă îmbrac destul de rar în piese opulente, iar atunci când simt nevoia să o fac, nu îmi vine să cheltui o bună parte a salariului pe ele. Bref, am strâns o listă cu cele mai spectaculoase piese de seară din colecțiile de anul acesta, toate sub 1000 lei, tocmai pentru a te salva și pe tine de o căutare interminabilă pe site-urile de shopping.

Preferatele mele sunt rochia argintie de la Asos, pe care o văd deja purtată alături de o pereche de cizme din piele, topul din paiete de la H&M, pe care îl vânez deja de ceva timp, cămașa argintie Bershka, care ar putea să arate senzațional cu o pereche de pantaloni negri, ușor baggy sau rochia din paiete și pene de la Zara, care este un statement de stil suficient de puternic pentru a nu mai avea nevoie de niciun alt styling suplimentar!

Cert este că indiferent pentru care din aceste piese vei opta, nu uita că moda este aici pentru a te juca cu ea, așa că nu te crampona de ideea că nu vei mai purta prea curând aceste piese. Până la urmă, un top din paiete va arăta cool și peste un tricou sau o rochie, trebuie doar să îndrăznești!

Citește și:
Top 10 rochii pentru seara de Revelion

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion