Top 10 rochii pentru seara de Revelion

Ce alegi să porți pentru seara cea mare? Aceasta este cea mai grea întrebare a anului și noi sperăm să îți dăm răspunsul!

Un lucru este sigur: de Revelion este normal să porți o rochie glam chiar dacă sărbătorești noul an acasă, în tete-a-tete cu iubitul tău! Toată lumea îți explică cum să faci să eviți rochia clasică și cum să fii altfel. Ei bine, eu susțin sus și tare că aceasta este ocazia perfectă pentru a purta cea mai elegantă & glam rochie, nimic nu este prea mult. Fie că vorbim despre o textură glittery ori despre o rochie voluminoasă, concluzia este că trebuie să ai curaj și să „profiți' de libertatea pe care ți-o dă moda dar și seara de Revelion!

Tips & tricks:

1. Volum

Nu te teme de volume, nu inseamnă că ești „over dressed' dacă porți o rochie imensă! Dacă vrei să rămâi într-o zonă de confort și să fii uber cool, poartă rochia voluminoasă cu o pereche de bocanci și cu o coafură trashy. Vei fi cu siguranță atracția serii!

2. Glitter

Auriul, argintiul sau o culoare puternică într-o textură glittery sunt cele mai bune alegeri pentru o petrecere cu dans și muzică disco! Atenție cu ce te încalți! Alege o pereche de kitten heels în locul sandaleleor super înalte la care te gândeai. Vei arăta mult mai cool și vei dansa până dimineață! În ceea ce privește machiajul, acesta este momentul în care poți exagera! Alege auriu sau argintiu pentru pleoape, și un ulei cu glitter penrtru corp și vei străluci din cap până în picioare!

3. Rochia despicată

De când nu ți-ai mai achiziționat o rochie despicată pe un picior? Ei bine, iată că a (re)venit momentul să fii din nou sexy, așa cum erau doamnele în anii 80! Poartă o rochie lungă dar despicată pe un picior și îți garantez că nu te va incomoda nici un pic! Și dacă tot ne întoarcem în anii 80, atunci alege și o pereche de ciorapi negri, super fini care dau întregii ținute o eleganță aparte.

Citește și:
Top 10 rochii spectaculoase pentru seara de Crăciun

Foto: Instagram (@leoniehanne)

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion