Idei de ținute de Revelion cu pantaloni

Ce ai spune dacă anul acesta înlocuiești clasica rochie cu o ținută de Revelion bazată pe pantaloni?

Cu siguranță o pereche de pantaloni este mult mai practică decât o rochie pentru ținuta ta de Revelion. Dacă ești îngrijorată că îți vei pierde astfel din feminitate, trebuie să te contrazic, mai ales că propunerile designerilor din acest sezon sunt perfecte pentru a inspira cele mai spectaculoase și, da chiar și sexy idei de ținute de Revelion cu pantaloni. Tocmai de aceea, nu te aștepta ca pantalonii să rămână în zona previzibilă și să fie completați doar de topuri wow. Vei descoperi că și pantalonii pot fi orice, doar clasici nu!

De exemplu, ce ai spune de o pereche de pantaloni din paiete diferite pe fiecare picior? Halpern este un exemplu excelent în acest sens, iar cu acest model, chiar și cel mai simplu tricou poate deveni o idee pentru ținuta ta de Revelion cu pantaloni.

Nu am uitat nici de opțiunea din piele, un hit al ținutelor cu pantaloni. Alege pentru Revelion un model mai baggy, cu talie înaltă, și adaugă un top cu valențe anii 80. Exemple în acest sens găsești mai ales la Versace, Alexander Wang și Philosophy by Lorenzo Serafini.

Pentru o seară de Revelion disco, alegerea indubitabilă este o pereche de pantaloni metalici sau dintr-un material lucios. Preferații mei sunt cei argintii de la Balmain, dar și ideea de lurex de la Alberta Ferretti sau cei din mătase semnați de Haider Ackermann pot arăta extrem de stylish!

Preferi totuși un look clasic? Atunci alege un pantaloni tot clasic, la care să adaugi un top cu personalitate, cum îți propun Sarah Burton în colecția Alexander McQueen sau Roberto Cavalli.

Mai am un ultim truc de styling în ceea ce privesc ideile de ținute de Revelion cu pantaloni. Dacă te uiți cu atenție la sugestiile Givenchy sau Marc Jacobs, vei descoperi că o curea/centură supradimensionată, în formă de fundă, poate face minuni și în cel mai clasic mix!

Bref, eu una știu sigur că voi adopta una din aceste idei de ținute de Revelion cu pantaloni, întrebarea de o mie de puncte este pe care o vei alege tu!

Citește și:
Rochia perfectă pentru Revelion 2019

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din fashion