SmartCool: Noua gama de combine frigorifice super-eficiente Bosch

La achizitionarea electrocasnicelor noi, din ce in ce mai multi consumatori pun accent pe utilizarea inteligenta si eficienta a energiei electrice si a resurselor naturale.

Bosch lanseaza pe 15 mai 2011, in premiera in Romania, noile combine frigorifice A+++ din gama SmartCool, cu 60% mai economice decat aparatele din clasa A. Alaturi de aceste modele, noua gama SmartCool include si modele A++.

Combinele frigorifice SmartCool stabilesc noi standarde in eficienta energetica prin dotarile premium detinute, printre care se numara compresorul super-eficient si izolatia perfecta a acestora. Tehnologia de ultima generatie pentru pastrarea prospetimii, designul si caracteristicile ingenioase definesc noua gama de combine Bosch.

Iluminarea LED, noul sertar CrisperBox de legume si fructe cu regulator de umiditate, functia LowFrost ce asigura o dezghetare de doua ori mai rapida sunt doar cateva din dotarile acestor produse.

Panoul de comanda TouchControl, din interiorul combinei frigorifice, este usor de folosit, permitand programarea individuala a combinei in functie de temperatura dorita, de nevoia unei super congelari sau super raciri.

O tehnologie de racire inteligenta asigura pastrarea temperaturii din sertarul de carne ChillerBox cu doua grade mai mica decat in restul aparatului, facandu-l ideal pentru carne refrigerata, peste sau bauturi racoritoare. Acest sertar (ChillerBox) este montat pe role permite manipularea acestuia cu usurinta.

Flexibilitatea este o caracteristica din ce in ce mai importanta pentru aparatele frigorifice moderne. Din acest motiv, compartimentul pentru frigider si cel pentru congelator pot fi aranjate dupa preferinte, cu ajutorul numeroaselor rafturi si sertare flexibile. Astfel, datorita tehnologiei EasyLift, sertarele de pe usa sunt usor de mutat, putand fi reglate in functie de nevoile clientilor, cu pana la 21 de centimetri in inaltime, pentru a aseza in spatiul de pe usa obiecte de dimensiuni mari, precum sticle, borcane, cutii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration