Zodiile care sunt mai fericite singure și cele care preferă să fie mereu într-o relație

Unele zodii preferă să fie singure deoarece vor să fie libere și independente, pe când altele adoră să fie într-o relație.

Zodiile care sunt mai fericite singure și cele care preferă să fie mereu într-o relație

Cu toții cunoaștem acel entuziasm pe care îl avem atunci când cunoaștem o persoană și începem ușor să ne îndrăgostim de ea.

Însă, ar trebui să ne dăm seama că unele persoane, oricât de mult ar încerca, preferă să fie singure și să aștepte până când vor găsi persoana potrivită. Pe de altă parte, cu siguranță avem în jurul nostru și persoane cărora le este teamă să fie singure, așa că mereu le vei vedea implicate în relații.

Zodii care sunt mai fericite singure

Scorpion

Femeia Scorpion apreciază foarte mult perioadele în care este singură deoarece prin acest mod se poate concentra mult mai mult pe alte lucruri, cum ar fi cariera sau dezvoltarea personală. Își dorește să aștepte până când va găsi acel bărbat care i se potrivește și care o poate aprecia la adevărata ei valoare.

Fecioară

Pentru femeia Fecioară, timpul petrecut singură este o oportunitate excelentă de a se orienta și mai mult către muncă deoarece îi place să fie o persoană activă. Chiar dacă este sociabilă și își face cu ușurință prieteni noi, când vine vorba de relații, îi e destul de greu să accepte o întâlnire sau chiar și o cină, mai cu seamă dacă nu are sentimente față de acel bărbat.

Rac

Femeia Rac este foarte sensibilă și îi este teamă să nu fie rănită. Din acest motiv, încearcă să se implice în relații atunci când se simte foarte sigură pe sine și crede că este alegerea corectă. În plus, are nevoie de mult timp până când să se atașeze de o persoană.

Pești

Femeia Pești este extrem de romantică, iar dacă partenerul ei nu este al fel precum ea, atunci pentru ea relația respectivă nu are un viitor. Preferă să fie singură și este mult mai fericită așa, decât alături de un bărbat cu care nu împărtășește aceleași valori și interese. 

Capricorn

Femeii Capricorn îi place să fie și singură, dar și într-o relație, oricât de neobișnuit ar fi. În unele momente simte nevoia de afecțiune, pe când în altele, ar vrea să se izoleze și să fie doar ea cu gândurile ei. Partenerul ei se poate simți confuz, iar din acest motiv ar trebui să spună încă de la început ceea ce își dorește.

Săgetător

Dacă femeia Săgetător este cu un partener pe care îl iubește, în mod clar se va dedica relației. În același timp, ea își dorește să experimenteze și adoră să aibă parte de aventuri noi. Este spontană, iar partenerul se poate adapta destul de greu și astfel, este mult mai fericită când e singură. 

Berbec

Femeia Berbec se poate îndrăgosti extrem de ușor. Însă, la fel de ușor sentimentele ei pot dispărea. Din acest motiv, se simte mult mai bine dacă e singură deoarece prin acest mod, ea se poate concentra mult mai mult pe propria persoană. 

Zodiile care preferă să fie într-o relație

Gemeni

Femeia Gemeni își dorește în mod constant să aibă parte de atenție, iar partenerul ei ar trebui să fie capabil să i-o ofere. Ea este foarte prietenoasă și poate vorbi despre absolut orice subiect, așa că nu îi este greu să se adapteze diferitelor tipologii de bărbați.

Leu

Femeia Leu simte nevoia de a primi atenție și validare din partea celor din jur. Chiar dacă își dorește să experimenteze, atunci când va găsi partenerul potrivit, care o apreciază pentru felul ei de a fi, se va dedica lui.

Balanță

Femeia Balanță adoră să cunoască persoane noi. Chiar dacă apreciază și momentele în care este singură, ea se simte mult mai bine dacă este într-o relație. Încearcă cu fiecare ocazie pe care o are să descopere persoane cu care să își petreacă timpul. 

Capricorn

Dacă mai sus spuneam că femeii Capricorn îi place să fie singură și nu are nicio problemă cu asta, ei bine, aceeași părere o are și în ceea ce privește relațiile. Este sociabilă și știe să se apropie de persoanele care o pot ajuta în cariera ei. Nu spune nu unei relații, iar dacă găsește un partener cu care împarte aceleași interese, cu atât mai bine.

Vărsător

Femeia Vărsător e foarte inteligentă și știe foarte bine care sunt persoanele pe care ar trebui să le evite. Îi place să se implice în diferite activități și încearcă să își determine și partenerul să aibă același spirit de aventură precum ea. 

Taur

Femeia Taur își dorește să aibă o carieră de succes și știe că nu o poate avea dacă nu are lângă ea un partener devotat. Îi place să știe că are alături un bărbat care să o asculte când e nevoie, să îi dea sfaturi și, cel mai important, să îi ofere afecțiunea necesară. 

Citește și:
Motivul pentru care nu reușești să îți găsești dragostea adevărată, conform zodiei tale

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video