Motivul pentru care nu reușești să îți găsești dragostea adevărată, conform zodiei tale

Nu a spus nimeni că este ușor să îți întâlnești partenerul potrivit, iar din acest motiv ar trebui să fii atentă la câteva sfaturi, pe care să le pui în aplicare.

Motivul pentru care nu reușești să îți găsești dragostea adevărată, conform zodiei tale

Cu toate ne dorim să ne găsim acel bărbat perfect cu care să ne petrecem tot restul vieții, iar astfel avem tendința de a căuta în toți partenerii pe care îi avem aceleași trăsături de personalitate și calități pe care le considerăm ideale.

Nu există o anumită rețetă pe care să o urmăm în ceea ce privește viața amoroasă, însă totul are legătură cu sentimentele noastre, iar acest lucru presupune să facem mereu ceea ce credem că este mai bine pentru noi. Așadar, iată care este motivul pentru care nu reușești să îți găsești dragostea adevărată, conform zodiei tale:

1. Berbec

Femeii Berbec nu îi este ușor să aibă răbdare sau să fie dispusă la compromisuri, iar acest lucru se vede și în cazul vieții amoroase. Ar trebui să își dea seama că aceste lucruri sunt vitale pentru ca o relație să funcționeze. Întâi de toate, ar fi bine să își găsească echilibrul, să fie împăcată cu ea, iar ulterior să decidă dacă se simte pregătită pentru o relație sau nu. 

2. Taur

Femeia Taur este destul de posesivă într-o relație și trebuie să își dea seama că nu trebuie să își controleze în mod frecvent partenerul, ci mai degrabă să învețe să aibă încredere în el. Gelozia provine dintr-o neîncredere în propria persoană, iar asta nu o va ajuta să aibă o relație de lungă durată.

3. Gemeni

Femeia Gemeni este obișnuită să fie mereu într-o relație deoarece îi este teamă de singurătate. Oricât de confortabil s-ar simți, uneori, mai este nevoie să petreacă și timp doar cu ea pentru a conștientiza ce anume își dorește. Este loială partenerului, iar acesta își poate pune toată încrederea în ea, iar orice semn de nesiguranță din partea lui o va face să aibă îndoieli. 

4. Rac

Femeia Rac preferă să dețină controlul și reușește să obțină tot ceea ce își dorește. Chiar și așa, când vine vorba de relații, fiecare ar trebui să facă ceea ce simte, fără a se simți constrâns de ceea ce îi spune partenerul. Știe să își urmărească obiectivul, chiar dacă uneori nu își asumă responsabilitățile pentru eventualele greșeli care pot apărea.

5. Leu

Femeia Leu are o personalitate extrem de puternică, iar încrederea în propria persoană îi poate acapara relația, chiar dacă nu își dorește acest lucru. Din acest motiv, ar trebui să înțeleagă că într-o relație nu este vorba doar despre ea, ci și de nevoile și afecțiunea de care partenerul ei are nevoie. 

6. Fecioară

Nu mai este un secret faptul că femeia Fecioară este perfecționistă și își dorește să aibă parte de tot ceea ce este mai bun. Având această atitudine, dacă ceva nu funcționează așa cum și-a plănuit, va avea tendința de a da vina pe partenerul ei, în loc să găsească amândoi o soluție pentru ca relația să funcționeze. 

7. Balanță

Femeia Balanță este destul de nehotărâtă în ceea ce privește relațiile, iar astfel îi va fi destul de greu să aibă o relație serioasă și de lungă durată. Ar trebui să aibă mai multă încredere în ea și să își exprime mai des sentimentele față de partener.

8. Scorpion

Femeia Scorpion este independentă și mereu găsește câte o rezolvare atunci când întâmpină o problemă. Uneori, partenerul ei chiar se poate simți inconfortabil și se poate îndepărta de ea. Pe lângă asta, consideră și că nu ar trebui să își arate latura vulnerabilă față de partener, însă asta o poate ajuta să aibă o conexiune mult mai intensă cu el. 

9. Săgetător

Femeia Săgetător are tendința de a se gândi mult mai mult la anumite situații și de a crede că ea este vinovată de problemele din relație. Adevărul este că fiecare dintre parteneri ar trebui să fie responsabil de ceea ce spune și nu e cazul să își asume o vină care nu este a ei.

10. Capricorn

Femeii Capricorn îi este destul de greu să ierte deoarece în relațiile anterioare ea a fost rănită și dezamăgită. Din acest motiv, îi e dificil să aibă din nou încredere într-un bărbat și preferă să se izoleze. În cele din urmă, își va da seama că e mult mai bine să discute cu partenerul atunci când sunt probleme decât să își ascundă emoțiile.

11. Vărsător

Femeia Vărsător privește lucrurile dintr-o perspectivă destul de pragmatică. Dacă viitorul ei partener vede la fel lucrurile se va simți confortabil cu el, însă, dacă el este diferit, va crede că problema se află undeva la ea. O relație presupune și compromisuri, iar asta ar trebui să facă și ea.

12. Pești

Femeia Pești tinde să fie mult prea sensibilă când vine vorba de relații. Chiar dacă uneori o poate ajuta această atitudine, atunci când va avea o discuție în contradictoriu cu partenerul, nu va găsi modalitatea potrivită prin care să o gestioneze.  

Citește și:
Cât va dura relația voastră, în funcție de zodia partenerului

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video