Zodiile care au parte de cele mai tumultoase despărțiri

Pentru aceste zodii, despărțirile sunt unele dintre cele mai grele momente pe care le pot experimenta și le vor lăsa urme adânci în suflet.

Zodiile care au parte de cele mai tumultoase despărțiri

O despărțire nu este chiar cel mai fericit moment din viața ta și cei mai mulți dintre noi nu știm cum să reacționăm când suntem puși în fața unei astfel de situații. 

Unele zodii pot reacționa într-un mod agresiv când vine vorba de despărțiri, scoțând la iveală unele comportamente despre care nici nu știau că sunt în stare, făcând astfel despărțirea și mai greu de depășit. Astrologia te poate ajuta în acest sens – dacă și zodia ta se numără printre cele mai jos, te avertizăm că nu vei accepta atât de repede și ușor ideea unei separări. 

Berbec

Nativii Berbec sunt extrem de ambițioși și dornici să dețină controlul într-o relație. Acest lucru le crește stima de sine, însă nu întotdeauna lucrurile ies așa cum vor ei. Vor să aibă parte de o poveste de dragoste de lungă durată, dar dacă se întâmplă să nu aibă parte de ea și să fie nevoiți să se despartă, vor încerca să se răzbune pe foștii lor, iar discuțiile în contradictoriu sunt inevitabile. 

Capricorn

În ceea ce îi privește pe Capricorni, ei sunt recunoscuți pentru cât de ușor își pot ascunde sentimentele față de partenerii lor. Acest lucru duce la destule conflicte într-o relație pentru că persoanele cu care formează un cuplu nu își vor da seama de ceea ce simt, iar lipsa unei comunicări sincere își va spune cuvântul. O despărțire îi determină să aibă resentimente peste care cu greu pot trece.

Leu

Leii sunt foarte impulsivi și deseori ajung să regrete ceea ce fac. De asemenea, nu mai este un secret că își doresc să aibă parte de foarte multă atenție, iar într-o relație cu un partener care are aceeași dorință, dinamica din cuplu devine tot mai dificilă. După o despărțire, Leii își vor ataca în mod subtil foștii parteneri, scoțând la iveală diferite detalii.

Rac

Racii acumulează destul de multe emoții pe parcursul unei relații. Când decid să pună capăt relației, sănătatea lor emoțională va avea de suferit și vor da vina pe foștii parteneri pentru un eventual dezechilibru de care vor suferi. Un sfat ar fi să nu se mai consume atât de mult și să își canalizeze energia pe lucrurile bune din viața lor.

Taur

Taurii se împacă foarte greu cu ideea unei despărțiri. Atunci când inevitabil se întâmplă asta, vor încerca să își convingă foștii parteneri să mai acorde încă o șansă relației, însă nu vor face decât să acumuleze și mai multe frustrări. Depun foarte multe sentimente într-o relație și nu își dau seama că, la fel ca ei, și partenerii pot suferi. 

Citește și:
Cele 5 zodii care sunt realiste în orice situație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie