Top 6 zodii care au cele mai mici șanse de fi înșelate

Unele zodii au șanse mari de a-și inspira partenerii să rămână fideli. Dacă ai o zodie care se încadrează în topul celor menționate, nu ar trebui să îți faci griji.

Top 6 zodii care au cele mai mici șanse de fi înșelate

Există câteva zodii care nu înșală și acelea, în general, sunt persoanele născute în semne de Foc, care au nevoie de siguranță și protecție. Semnele zodiacale de Foc își doresc să construiască o fundație puternică și sunt mereu în căutarea acelor zodii compatibile cu ei, cu care să întemeieze o familie.

1. Taur

Cei născuți sub semnul zodiacal al Taurului iubesc siguranța unei relații stabile. Nativul Taur se află printre acele zodii care nu înșală niciodată pentru că știe ce își dorește și ce provocări pot exista într-o relație. Ei sunt fidelii zodiacului, prin definiţie, de aceea își vor dori un partener la fel de fidel. De obicei, se căsătoresc repede şi îşi fac continuu planuri de viitor. De asemenea, pot fi extrem de posesivi când vine vorba de ceva ce simt că le aparține.

2. Gemeni

Nativii Gemeni sunt extrem de credincioși în cazul în care au o comunicare foarte bună cu partenerul lor și simt ca nu le lipsește nimic în relație. Vor fi infideli doar dacă se vor simți abandonați sau neapreciați. E posibil ca barbații din această zodie să fie considerati duplicitari, deoarece au o capacitate înăscută de a iubi mai multe persoane în acelasi timp. Extrem de versatili, ei pot avea cu ușurință o viață duplicitară, dar asta numai dacă își doresc așa ceva.

3 . Leu

Pentru nativii Lei contează foarte mult să iubească și să se simtă iubiți pentru a fi fideli. În momentul în care simt că nu mai există iubire într-o relație, nu au nici cea mai mică problemă pentru a se reorienta spre o alta. Leii vor fi fideli atâta timp cât vor fi siguri că dețin conducerea relației. Sunt șanse să devină infideli dacă nu vor mai fi încântați de partener sau de relație.

4. Fecioară

Cei născuți sub semnul Fecioarei sunt extrem de fideli și sunt dispuși să facă orice sacrificiu pentru a le demonstra partenerilor cât de mult îi iubesc. Sunt zodii loiale și extrem de devotate în ceea ce privește viața de familie. Deși nu este considerată una dintre cele mai romantice zodii, Fecioara este dispusă mereu să își arate iubirea sa blândă, fără egoism.

5. Rac

Racii își ascund sentimentele sub o carapace a unei persoane dure, dar dragostea lor este adesea necondiționată. Devin persoane sensibile și tandre atunci când iubesc. Nu sunt infideli dacă sunt îndrăgostiți nebunește, dacă au destulă libertate și dacă se simt rasfățați de către partenerul lor.

6. Capricorn

Pentru cei care au un partener aflat sub semnul zodiacal al Capriconului, geloziile sunt inutile. Capricornul are calitatea de a fi stabil, corect și fidel. Este considerat iubitul perfect pentru o relație stabilă și de lungă durată . Este un om pe care te poti baza oricand, deși uneri nu dă dovadă de multă afecțiune pentru că poate fi adesea, o fire introvertită.

Citește și:
Zodiile care iubesc gesturile de tandrețe în public, și cele care le urăsc

Text: Florina-Ioana Andreescu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie