Cele 4 zodii care nu își respectă de obicei promisiunile

Nu toți cei care nu își respectă promisiunile sunt persoane care mint în mod intenționat. Cu toate acestea, unii oameni chiar au dificultăți în a-și respecta promisiunile și angajamentele.

Cele 4 zodii care nu își respectă de obicei promisiunile

Deși primul pas ar fi să judeci o astfel de persoană, este bine să analizezi cu atenție tipul de personalitate. În plus, pentru a înțelege mai ușor cum funcționează unii oameni, poți încerca să afli zodia lor, deoarece în acest mod vei găsi mai ușor explicații pentru comportamentul lor.

Noi toți facem greșeli, însă modul în care acționăm este influențat de cele mai multe ori și de astre. Astfel, există și zodii care pot promite mai mult decât sunt dispuse sau pot face în realitate și, din acest motiv, par persoane neserioase în ochii celor din jur, fără a avea cu adevărat intenții greșite.

Evident, este normal să îți pierzi încrederea în anumite persoane, mai ales dacă cineva nu ți-a păstrat un secret sau nu respectă niște angajamente serioase, cum ar fi afacerile.

Află care sunt cele 4 zodii care nu își respectă de obicei promisiunile și ce se ascunde în spatele comportamentului acestora.

Rac

Racii nu vor să mintă sau să piardă încrederea celor din jur, însă ei pur și simplu se râzgândesc mai repede decât alte zodii. Aceștia își schimbă ideile atât de repede, încât nu este deloc surprinzător că îi derutează și pe cei din jur. Ei nu mai urmează lucrurile pe care le-au stabilit anterior și, nu ar trebui să fie deloc surprinzător că deși ați stabilit să vă vedeți sâmbătă, vineri a decis să anuleze întâlnirea pentru că a apărut altceva mai important.

Balanță

Dacă o Balanță nu și-a respectat promisiunea și nu a făcut ceea ce ți-a zis, cel mai probabil acest lucru era peste puterile ei. De obicei nativii Balanță încearcă să ajute cât mai mult, însă asta înseamnă că își asuma prea multe proiecte și nu reușesc să își facă timp pentru tot ceea ce își propun. Astfel, nu este vorba despre reavoință, ci pur și simplu despre încercarea de a ajuta cât mai mult.

Vărsător

La fel ca în cazul Balanțelor, Vărsătorii vor să ajute oricând, însă de multe ori ei fac promisiuni pe care știu de la început că nu le pot respecta. Sunt o fire empatică, care ar face orice pentru persoanele dragi, ajungând să își sacrifice timpul și pasiunile în favoarea celorlalți. Această generozitate excesivă le aduce însă probleme, deoarece nu își pot îndeplini întodeauna obiectivele, ajungând să se simtă și ei dezamăgiți de propria persoană. Așadar, dacă un Vărsător a încălcat o promisiune, este bine să te întrebi dacă nu cumva are el nevoie de ajutor.

Pești

Peștii nu se pun întotdeauna pe primul loc, însă câteodată acțiunile lor îi afectează pe cei din jur, care îi consideră deconectați de realitatea înconjurătoare. Aceștia aleg de multe ori să trăiască în lumea lor perfectă, uitând că în realitate lucrurile nu ies întotdeauna conform planului. Ei se ghidează după intuiție și ajung să facă promisiuni pe care nu le pot respecta în nicio formă. Dacă ai în grupul tău de prieteni o persoană Pești, probabil știi deja că nu te poți baza pe acesta să își respecte promisiunile atunci când trebuie să se ocupe de lucruri concrete, precum organizarea unei călătorii.

Citește și:
Cele 2 zodii alături de care nu poți avea o relație de lungă durată, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie