6 perechi de zodii care nu ar trebui să formeze niciodată un cuplu

Astrologia are un cuvânt important de spus în ceea ce privește dragostea și te poate ajuta să îți dai seama dacă relația ta va funcționa sau nu.

6 perechi de zodii care nu ar trebui să formeze niciodată un cuplu

Atunci când ne îndrăgostim, am da orice ca să aflăm dacă relația cu persoana respectivă va funcționa. Ei bine, avem răspunsul pentru tine, și anume astrologia.

Se pare că din punct de vedere astrologic, există mai multe cupluri de zodii care, oricât de mult ar încerca, nu vor avea niciodată o relație fericită pentru că diferențele și incompatibilitatea își vor face simțită prezența.

1. Berbec și Capricorn

O relație amoroasă dintre un Berbec și un Capricorn nu va funcționa niciodată. În timp ce Capricornii sunt adepții regulilor, Berbecii sunt mult mai liberi și fac ceea ce simt. Dacă se întâmplă să formeze un cuplu, Berbecul va ajunge să se simtă neglijat de Capricorn. Pe lângă asta, Capricornului nu îi convine deloc spontaneitatea Berbecului.

2. Taur și Săgetător

Taurii și Săgetătorii au moduri fundamental diferite de a gândi și de a se exprima, iar pentru o relație poate deveni problematic. Taurul nu își dorește să rănească prin vorbele sale, așa că preferă să rămână tăcut în fața unei probleme. Pe de altă parte, Săgetătorul este sincer și vorbește deschis atunci când este deranjat de un anumit lucru și nu îi pasă dacă va supăra pe cineva cu ceea ce spune.

3. Gemeni și Scorpion

Acesta este unul dintre cuplurile care e sortit eșecului. Este chiar un miracol că o persoană în zodia Gemeni cu alta care e Scorpion reușesc să ajungă cândva împreună. Motivul ar fi că Scorpionii au standarde extrem de înalte și sunt exigenți, iar Gemenilor nu le pasă atât de mult să se dezvolte pe plan personal. 

4. Rac și Vărsător

Racii sunt adepții relațiilor serioase și de lungă durată, iar Vărsătorii preferă experimenteze în plan amoros. Din păcate, Racii sunt foarte sensibili și depun foarte multe sentimente atunci când se îndrăgostesc, însă Vărsătorii nu vor face altceva decât să le frângă inima, așa că ar trebui să stea departe unii de alții pentru a nu se răni reciproc.

5. Leu și Pești

Peștii sunt boemi și pare să nimic nu îi poate afecta în viață, în timp ce Leii sunt unele dintre cele mai pasionale zodii. La capitolul relații nu se potrivesc și asta pentru că Leii știu sigur ceea ce își doresc, iar Peștii pot părea destul de ignoranți. 

6. Fecioară și Balanță

Fecioarele sunt obișnuite să aibă întotdeauna dreptate, iar Balanțele sunt cele care iau în considerare toate posibilitățile. Chiar dacă sunt inteligente și pot dezbate teme diverse, tot vor exista conflicte între aceste două semne zodiacale. Pe lângă asta, nu știu să își exprime sentimentele față de persoana iubită, iar în timp, acest lucru poate afecta destul de mult o relație de cuplu.

Citește și:
Bărbații născuți în aceste zodii îți vor frânge inima

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie