4 zodii care vor să exploreze din punct de vedere sexual

Zodiile de mai jos se numără printre cele care sunt dornice să exploreze în ceea ce privește abilitățile lor sexuale. Se află și zodia ta pe listă?

4 zodii care vor să exploreze din punct de vedere sexual

Explorarea sexualității te ajută să descoperi foarte multe lucruri despre tine, precum și despre modul în care te raportezi la lume sau la alți oameni.

Chiar dacă în zilele noastre avem o mulțime de aplicații de dating care ne ușurează munca atunci când ne dorim un partener, adevărul este că tot interacțiunea față în față e importantă pentru că prin intermediul ei ajungeți să aveți o legătură profundă. În materie de sex, sunt câteva semne zodiacale care vor să experimenteze cât mai mult și să își depășească unele limite.

Capricorn

Capricornii sunt dornici să aibă parte de experiențe de neuitat în dormitor. Sunt atrași de noi conexiuni cu persoane alături de care pot explora cât mai mult din punct de vedere sexual. Vor să ducă intimitatea la nivelul următor, iar în acest sens nu exclud tehnicile BDSM. Chiar dacă la început le este teamă, trebuie să se lase purtați de ceea ce le oferă partenerul și să găsească pe cineva în care să aibă încredere completă.

Vărsător

Vărsătorii au planuri foarte mari când vine vorba despre sex și modul în care se raportează la propria sexualitate. Se documentează în această privință, tocmai pentru a-și impresiona și satisface partenerii. Pentru ei, e important să își stabilească anumite limite. Sunt deschiși către experiențe și dispuși să încerce și lucruri noi, însă există șanse mari să fie cei care controlează lucrurile într-o partidă de amor. Așa că, e momentul ideal de a schimba lucrurile și de a se lăsa dominați.

Pești

În cazul Peștilor, ei sunt dornici să renunțe la toate inhibițiile din jurul sexualității. Sunt creativi, iar asta îi ajută foarte mult pentru că vor vrea să își satisfacă toate fanteziile pe care le au în această privință. Se bazează foarte mult pe intuiție când vine vorba despre pasiunile lor și nu le este teamă să spună ce anume își doresc de la un partener.

Taur

În ceea ce îi privește pe Tauri, ei au de lucru atunci când vine vorba de a ieși din zona de confort. Este adevărat, preferă stabilitatea și relațiile de lungă durată, dar vor să își permită să exploreze și dincolo de experiențele cu care sunt deja obișnuiți. În ciuda faptului că le va fi greu la început să își depășească limitele, vor fi mândri că au făcut această incursiune.

Citește și:
Zodiile care sunt dornice să practice BDSM

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie