Best in Show

Am sa ma abat de la regula mea obisnuita, aceea de a-mi construi acest editorial pornind de la un subiect anume, de obicei unul care sa-mi permita si o radiografie a intregului numar. In aceasta luna am realizat multe lucruri despre care merita sa va povestesc, mai ales ca unele dintre acestea sint proiecte in premiera.

Best in Show

Prima noutate poarta numele ELLE Kids. Da, este primul nostru copil, primul supliment dedicat celor mici si mamelor lor sexy, stylish, spirited, de care sintem deja foarte mindri. Tocmai de aceea, nu vrem sa ne oprim aici, vrem copii multi, cit mai multi. Asadar, un inceput de proiect care va continua in curind!

O alta premiera o reprezinta tricoul ELLE, pe care probabil il porti deja! Este creatia noastra pentru voi, cele mai fidele cititoare. Dovada ca sintem mindri de acest proiect este faptul ca ne-am fotografiat in acest tricou si va invitam si pe voi sa o faceti, apoi sa ne trimiteti fotografiile. Vom premia cel mai cool look realizat cu acest tricou cu un cadou sic: o bijuterie din colectia realizata de Anna Dello Russo pentru H&M!

Ca in orice numar de septembrie, ti-am pregatit un capitol intreg dedicat tendintelor in moda si beauty. Stim ca editia de septembrie este una dintre cele mai asteptate, pentru ca schimbarea de sezon se traduce prin schimbarea garderobei, a look-ului, a starii de spirit. Da, nu-i nimic frivol in asta! Starea noastra de spirit este data, de cele mai multe ori, de felul in care aratam!

Si pentru ca ne-am gindit si la cele care se vor casatori in aceasta perioada, tot in numarul de fata vei gasi o sectiune aparte, dedicata conceptului ELLE Mariaj.

La final, as vrea sa va invit sa ne urmariti online pe tot parcursul lunii, pentru ca ne-am decis sa interactionam cu voi mult mai des. Deja am filmat si am postat citeva clipuri video cu echipa de moda, backstage-uri de la cover story si editoriale de moda sau momente de la cea mai recenta intilnire a Clubului de carte ELLE. Puteti sa ne trimiteti intrebari, sa participati la concursuri, sa comentati etc. Va asteptam, asadar, pe www.elle.ro sau pe pagina noastra de Facebook: Elle Romania.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle