Vladimir Putin ar avea o fiică secretă de 17 ani cu o fostă menajeră, acum milionară

De-a lungul anilor au apărut numeroase zvonuri cu privire la viața amoroasă a lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin ar avea o fiică secretă de 17 ani cu o fostă menajeră, acum milionară

Zvonurile cu privire la viața amoroasă a liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, nu sunt deloc neobișnuite, asta dacă ar fi să ne luăm după numeroasele știri apărute de-a lungul anilor.

Potrivit presei din Rusia, Președintele rus Vladimir Putin ar avea o fiică de 17 ani cu o fostă menajeră, care între timp a devenit milionară în Sankt Petersburg.

Presupusa fiică a lui Vladimir Putin este Yelizaveta Vladimirovna Krivonogikh, iar conform site-ului de investigații Proekt, citat de The Moscow Times, aceasta „seamănă izbitor cu președintele rus”, lucru care s-ar vedea din fotografiile obținute.

Mama acesteia, Svetlana Krivonogikh, are o companie care deține o mică parte din Rossiya Bank, care a fost sancționată de Occident după anexarea Crimeei în 2014, pentru legăturile sale cu elita politică a Rusiei. Proekt a estimat valoarea totală a proprietăților și activelor comerciale cunoscute deținute de Krivonogikh în Moscova, Sankt Petersburg și orașul stațiune Soci la 7,7 miliarde de ruble, adică 102 milioane de dolari.

Relația lui Putin cu Krivonogikh ar fi început în anii ’90, înainte ca acesta să devină președinte, Proekt spunând că a obținut informația de la două surse apropiate. Ea a lucrat ca menajeră și a locuit într-un apartament banal înainte de a se muta în una din cele mai luxoase reședințe din din Sankt Petersburg. Relația acesteia cu Vladimir Putin s-a încheiat, probabil, „aproape de finalul ultimului deceniu”, conform surselor.

Conform documentelor obținute de site-ul de investigații Proekt, tatăl adolescentei este identificat doar cu numele Vladimirovna, însă jurnaliștii ruși au apelat și la un software de recunoaștere facială, ce ar fi arătat o asemănare de 70,44% între Vladimir Putin și tânăra Krivonogikh și o potrivire de 75%. „Putem trage concluzia că ar putea fi rude”, spune Proekt, care citează un om de știință în informatica vizuală, Hassan Ugail.

La scurt timp de la publicarea știrii, adolescenta și-a șters de pe rețelele de socializare toate imaginile în care i se putea vedea chipul.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că a fost întrebat anterior despre Krivonogikh, dar că nu știe nimic despre ea. „Da, am fost întrebat despre acest nume, dar nu am auzit niciodată nimic despre el și nu știu nimic. Este pentru prima dată când aud de o astfel de femeie și nu vă pot spune nimic despre asta”, a adăugat el.

Vladimir Putin, care a divorțat din 2013, a evitat în repetate rânduri să confirme sau să infirme zvonurile potrivit cărora ar fi tatăl endocrinologului Maria Vorontsova și al managerului Katerina Tikhonova, scrie Digi24.

Citește și:
Cum arată și ce mai face acum Cătălina Toma, cântăreața supranumită Regina R&B din România

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people