Trucul de frumusețe al Prințesei Diana, care merită încercat

De la rochii sclipitoare, costume elegante până la fuste mini îndrăznețe, Prințesa Diana este recunoscută pentru stilul său vestimentar care nu demult a plasat-o alături de Audrey Hepburn sau Jackie Kennedy în calitate de fashion icon absolut.

Trucul de frumusețe al Prințesei Diana, care merită încercat

Însă, când vine vorba de rutina de înfrumusețare, din păcate, regulile Casei Regale nu i-au permis să se dezvolte prea mult. De obicei, respecta codul regal de frumusețe și se limita la a purta un machiaj natural și la a-și păstra unghiile scurte, îngrijite, fără să folosească lac de unghii colorat. În același timp, primul element care apare în mintea noastră atunci când ne amintim de Prințesa Diana este părul ei bine coafat ce a devenit semnătura sa personală și s-a clasat printre cele mai mari trenduri din anii 80 și 90.

Cu toate acestea, Prințesa Diana încălca o regulă: folosea dermatograf albastru, conturându-și ochii și prezentându-se în acest fel în cadrul multora dintre angajamentele sale oficiale.

Machieuza sa, Mary Greenwell, nu era de acord cu alegerile estetice pe care Diana le făcea și a îndemnat-o să adopte un aspect mai „soft”. „Ochii albaștri nu ar trebui să poarte niciodată un creion sau fard albastru. Îți ia din strălucirea ochilor”, spunea aceasta.

Și acum dacă aruncăm o privire asupra aparițiilor sale, putem observa că Prințesa de Wales nu s-a dat în lături de la nuanțele de albastru. Fie că erau tente de bleumarin, fie că era vorba despre turcoaz, culorile, în mod cert, îi complimentau în mod perfect albastrul ochilor săi, iar Diana știa acest lucru, aplicând nuanțe atât pe waterline, cât și printr-o linie foarte subțire pe pleoapa mobilă.

Citește și:
Bryan Adams, dezvăluiri despre relația sa cu Prințesa Diana

Text: Monica Andreea Olaru
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people