Bryan Adams, dezvăluiri despre relația sa cu Prințesa Diana

Bryan Adams a fost întrebat în cadrul unei emisiuni care a fost relația dintre el și Prințesa Diana.

Bryan Adams, dezvăluiri despre relația sa cu Prințesa Diana

Luni seară, în cadrul show-ului „Watch What Happens Live', Andy Cohen, prezentatorul emisiunii, l-a întrebat pe Bryan Adams despre zvonurile legate de Prințesa Diana. „Sunt multe zvonuri că tu și Prințesa Diana ați avut o relație, iar majordomul ei a spus că obișnuiai să te furișezi în palatul Kensington. Cum ai caracteriza relația ta cu Prințesa Diana?', a întrebat Cohen.

„Am fost prieteni buni,' a răspuns Adams. Prezentatorul a insistat, întrebându-l dacă erau prieteni cu beneficii. „Um, ea a fost doar… am fost prieteni buni,' i-a răspuns cântărețul.

Zvonurile despre sentimentele cântărețului pentru prințesă au început în 1985, când Bryan Adams a lansat o melodie numită „Diana'. Versurile vorbeau despre o femeie numită Diana, despre care Adams cânta că este „regina tuturor viselor mele'. El își declara iubirea lui pentru Diana și spunea că soțul ei – al cărui nume nu îl specifică- nu este destul de bun pentru ea și o ruga să-l părăsească. După moartea Prințesei Diana în 1977, Bryan Adams nu a mai cântat această melodie la concerte.

În cadrul emisiunii, cântărețul a mai confirmat ca i-a dăruit lui Elton John o pictură cu penisul său pentru aniversarea de 42 de ani. „Aia a fost prima și ultima dată,' i-a spus Adams lui Cohen despre acea poză.

Prezentatorul l-a întrebat unde ține Elton John pictura, iar Adams a răspuns: „Când i-am dat-o în ramă a spus `O să schimb această ramă. Acum se află într-o ramă de aur. Cred că o are deasupra șemineului.'

Diana era prietenă și cu Elton John, care a cântat la înmormântarea ei, cât și la nunțile celor doi fii ai săi, Prinții William și Harry.

Citește și:
De ce a fost Camilla Parker Bowles prezentă la nunta regală a Prințului Charles cu Prințesa Diana?

Text: Diana Babanica
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people