The Crown sezonul 5: primele imagini cu actorii care îi interpretează pe Charles și Diana

The Crown sezonul 5 este așteptat cu nerăbdare de fani, mai cu seamă că va trata sfârșitul mariajului dintre Charles și Diana. Netflix a dezvăluit primele imagini cu actorii care îi joacă, în personaj.

The Crown sezonul 5 se va concentra pe unul dintre cele mai delicate momente din viața monarhiei britanice: divorțul răsunător și teribil de amar dintre Prințul Charles și Prințesa Diana, gestionat într-o manieră cel puțin neinspirată de Casa Regală.

În The Crown sezonul 5 are loc o schimbare dramatică a personajelor, care să reflecte înaintarea acestora în vârstă. Astfel, se știe deja că rolul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii va fi preluat, de la Olivia Colman, de excelenta Imelda Staunton, cunoscută pentru nenumărate roluri din teatru, film, televiziune și musical care i-au și adus numeroase premii. Rolul reginei a fost jucat în primele două sezoane ale serialului-fenomen de Claire Foy.

De asemenea, în The Crown sezonul 5 fuseseră deja anunțați actorii care îi interpretează pe Charles și Diana în această etapă a vieților lor. Este vorba despre Dominic West, în vârstă de 51 de ani, și Elizabeth Debicki, de 30, care preiau rolurile jucate până acum de Josh O’Connor și Emma Corrin, cei care i-au interpretat pe cei doi prinți la începuturile relației lor tumultuoase. Cei doi au fost nominalizați atât la premiile Emmy, cât și la Globurile de Aur pentru interpretările lor.

În The Crown sezonul 5 apar multe alte staruri – și anume, Jonathan Pryce, cunoscut publicului din Game of Thrones, îl va întruchipa pe Prințul Philip, care până acum fusese jucat de Matt Smith și Tobias Menzies. Johnny Lee Miller, în vârstă de 48 de ani, va interpreta rolul prim ministrului John Major.

The Crown sezonul 5 va avea premiera pe Netflix în 2022, data exactă nefiind anunțată încă. Se știe, însă, că serialul se va termina odată cu sezonul 6, și că nu va trata partea din prezent, cu scandalul generat de despărțirea Prințului Harry și a lui Meghan Markle de Casa Regală. Creatorul seriei, Peter Morgan, afirma că are o regulă de 20 de ani în minte atunci când concepe scenariul, pentru că simte că este nevoie de timp ca episoadele istorice să fie înțelese și redate așa cum trebuie.

Citește și:
Surorile Lidiei Buble, în ipostaze inedite alături de cântăreață: „Așa arată fericirea'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people