Teddy Quinlivan, primul model transgender angajat de Chanel

După Valentina Sampaio, primul model transgender angajat de Victoria’s Secret, o altă femeie transgender va lucra pentru un alt brand extrem de cunoscut, de data asta pentru Chanel.

Teddy Quinlivan, primul model transgender angajat de Chanel

Teddy Quinlivan, în vârstă de 25 de ani, model și activistă, a anunțat ieri pe contul de Instagram faptul că va fi primul model transgender care va lucra pentru Chanel.

Ea le-a împărtășit fanilor de pe Instagram un video din noua campanie Chanel în care ea își aplică unul dintre rujurile noii colecții. Descrierea clipului este cu adevărat emoționantă: „Mi se pare că acum nu mai plâng în momentele triste, însă mi se pare interesant momentul în care plângem pentru o reușită din viața noastră. Acesta este unul dintre cele mai triumfătoare momente pentru mine. Toată viața mea a fost o luptă. În liceu am fost hărțuită în mod constant, colegii mă amenințau cu moartea, folosind exemple foarte explicite a modurilor în care ar fi făcut asta, tatăl meu mă bătea și mă insulta, iar industria m-a respins după ce am vorbit public despre cum am fost hărțuită sexual. Este o victorie care a meritat toate greutățile prin care am trecut.”

 

View this post on Instagram

 

💄CHANEL BEAUTY💄 -I find I dont cry anymore when things are sad, but isnt it interesting when we shed tears in moments of triumph. This was one of those triumphant cry moments for me. My whole life has been a fight. From being bullied at school consistently, kids threatening to kill me and going into graphic detail how they were going to do it, my own father beating me and calling me a fagot, to receiving industry blowback after speaking publicly about being sexually assaulted on the job… This was a victory that made all of that shit worth it. I had walked 2 shows for Chanel while I was living in stealth ( stealth meaning I hadnt made my trans identity public yet) and when I came out I knew Id stop working with some brands, I thought Id never work with the iconic house of Chanel ever again. But here I am in Chanel Beauty Advertising. I am the first openly trans person to work for the house of Chanel, and I am deeply humbled and proud to represent my community. The world will kick you down, spit on you, and tell you youre worthless. Its your job to have the strength to stand up and push on, to keep fighting, Because if you give up then you will never experience the tears of triumph. Thank you to everyone who made this dream a reality! @nicolaskantor @shazmakeup @sebastienrichard1 @casadevallbelen

A post shared by Theodora Quinlivan (@teddy_quinlivan) on

Și nu sunt singurele lucruri pe care Teddy Quinlivan le-a declarat. Vorbind despre noua campania pentru care lucrează, ea a adăugat faptul că: „Am defilat de două ori pentru Chanel în timp ce nu îmi dezvăluisem încă public identitatea sexuală, iar în momentul când am făcut acest pas, știam că unele brand-uri nu vor mai vrea să lucreze cu mine. Nu mă gândeam că voi mai lucra pentru Chanel. Dar iată-mă acum, făcând parte din noua campanie Chanel. Sunt prima femeie transgender care a lucrat pentru Chanel și sunt extrem de mândră să îmi reprezint comunitatea.”

Teddy Quinlivan a ținut să le amintească celor 92.000 de urmăritori de pe Instagram un sfat extrem de important: „Lumea te poate pune la pământ și îți va spune că nu ești suficient de bună. Este de datoria ta să fii puternică și să reușești să le faci față, să continui să lupți deoarece dacă vei renunța, nu vei avea niciodată ocazia să plângi pentru o victorie. Mulțumesc tuturor celor care au făcut ca visul meu să devină realitate!”

Fanii ei nu au întârziat să apară și au felicitat-o imediat pentru noua campanie pentru care lucrează. Printre cei care au felicitat-o se numără și Kristen Stewart, dar și modelele Mayoma Nicholas și Tami Williams: „Este o veste foarte bună pentru noi și meriți asta”, „Felicitări, Teddy! Ești un exemplu pentru toată lumea. Continuă tot așa!”, au fost printre comentariile pe care Teddy le-a primit.

În mai multe postări de pe Instagram, Teddy le-a amintit fanilor de cât de mândră este de comunitatea LGBTQ+, printre care Laverne Cox și Hunter Schafer, model și activistă pentru drepturile persoanelor LGBTQ+. „Este un moment extrem de important dacă faci parte din comunitatea LGBTQ+, mai ales dacă ești transgender deoarece femeile transgender nu sunt deloc respectate. Încercăm să ne facem loc în această lume, să facem o diferență și să aducem comunitatea transgender la o scară globală. Sunt mândră de comunitatea mea și sunt și mai mândră că sunt o femeie transgender.”

Printre brand-urile pentru care Teddy Quinlivan a mai lucrat se numără Gucci, Chloé, Louis Vuitton, dar și brand-uri de beauty precum Milk Makeup și Redken.

Citește și:
Cine este Valentina Sampaio, primul model transgender angajat de Victorias Secret

Foto: Instagram (@teddy_quinlivan)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people