Tatăl lui Meghan Markle va suferi o operație la inimă și nu va putea participa la nuntă

Thomas Markle nu va putea participa la nunta fiicei lui, Meghan, pentru că are nevoie de o operație urgentă la inimă.

Tatăl lui Meghan Markle va suferi o operație la inimă și nu va putea participa la nuntă

Operația va avea loc astăzi, a dezvăluit Thomas pentru TMZ. Acesta a mai spus că s-a dus la spital după ce a avut niște dureri severe în piept, iar doctorii au decis că este nevoie de operație, pentru a îi curăța blocajul format pe una dintre artere. Thomas a insistat însă ca doctorii să îl externeze mai devreme, pentru a putea fi alături de fiica să în ziua cea mare. El s-a răzgândit inițial din cauza scandalului iscat de fotografiile făcute special de paparazzi, iar ieri, înainte să anunțe că trebuie să se opereze, a declarat că nu vrea să lipsească de la nunta fiicei lui, mai ales că este vorba despre un moment istoric.

Cauza infarctului, a declarat Thomas, a fost scrisoarea pe care fiul său, Thomas Jr., i-a trimis-o prințului Harry, scrisoare în care îi cerea acestuia să nu se căsătorească cu Meghan. Meghan nu este apropiată de niciunul dintre frații ei vitregi, iar aceștia îi creează o imagine proastă în presă timp de luni bune.

O persoană apropiată cuplului a transmis pentru Daily Mail că Meghan și Prințul Harry roagă să i se acorde lui Thomas puțin spațiu, pentru că toată atenția din partea media pune multă presiune asupra lui. Îngrijorarea cuplului pentru tatăl miresei este sinceră și plină de iubire.'

Kensignton Palace a cerut ca familia lui Meghan Markle să fie lăsată în pace în aceste momente, deoarece este o perioadă foarte tensionată.

Citește și:
Cine o va conduce pe Meghan Markle în drumul său spre altar, dacă tatăl ei nu mai participă la nuntă?

Text: Andreea Maria Teodorescu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din people